Search This Blog

Tuesday, 2 August 2016

Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Assalamualaikum

hye semua ^_^ 



Jom join Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Syarat :

1. Follow blog atau google +



2. Follow instagram *jika ada 

3. Follow twitter *jika ada



4. Like sahaja fanpage 
Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !"
3. Letak banner dekat entry. 
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?


Wang tunai RM30 x1 

Wang tunai RM20 x1 
Tapak Iklan free selama sebulan x1 

Topup RM5 x1 

[SyiraLokman]





(TOP REFERRAL)
 Wang tunai RM50 x1 

[nurfuzie] 



Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)

jom ramai2 memeriahkan Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !  ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow anda juga :)
Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula : 1 Ogos 2016 
Tamat : 21 Ogos 2016


Sel Kanser Hilang Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Sharing testimoni pesakit leukaemia sejak 8 tahun lalu. Alhamdulillah, setelah consume vivix dengan izin Allah sel kanser pak cik pija 0%.

5 Tabiat Bebas Kewangan.

Assalamualaikum wbt,

Pagi ni dapat email dari team Rich Work mengenai 5 tabiat yang dapat bantu bebas kewangan. Betul kan, ramai isi rumah Malaysia terutama orang melayu punyai masalah kewangan dan hutang. Mungkin ramai yang tercari-cari formula untuk bebas kewangan. 

Kalian boleh cuba follow tabiat yang di kongsi oleh Dr Azizan Osman ini.

 5 tabiat ini untuk bebas kewangan.

Baiknya Allah Pada Hambanya

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, terima kasih Allah masih hidupkan kami hari ini. Jadikan hari-hari kami sebagai ibadah dan Engkau redhalah lada kami. Panjangkan umur kami dalam iman. Amin

Alhamdulillah, antara produk yang sentiasa ada permintaan hari-hari adalah Cream herbal blend. Setiap hari ada je yang nak, entah ada apa dengan cream herbal blend. Semalam wawa baru niat nak sedekahkan 1 cream pada sahabat, Allah dah datangkan customer 2 3 orang dalam masa tak sampai 1 hari. Alhamdulillah.

Allah Yang Maha Pemurah, 1 kita bagi Allah gandakan jadi 10. Kan? 

Nak tahu tak fungsi cream herbal blend?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...