Search This Blog

Saturday, 20 August 2016

Menang Lucky Draw Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Untung la Master Amir, dapat lucky draw Collagen Powder dan Shampoo shaklee.

Pergi Johor Pun Jet Lag?

Assalamualaikum wbt,

Tajuk tak menahan kan. Hari khamis baru ni wawa pergi ke Pengerang Johor. Jarak dari Paka ke Johor ambil masa lebih kurang dalam 6 jam.

Wawa yang drive non stop, cuma berhenti solat kejap. Bayangkan wawa sepatutnya 6 jam dah sampai sana, tapi sebab tersalah masuk jalan buat kami tersesat 1 jam. Follow gps terus dia bawak jalan jauh.πŸ˜„

Gerak dari Paka jam 1.30 pm sampai Bandar Penawar dalam 9 malam. Alhamdulillah, sampai juga akhirnya. Lenguh punggung cheq.πŸ˜„

Tidur rumah kawan dekat Bandar Desaru , pagi jam 5 dah bangun sebab ada meeting dengan client jam 9.30. Nak pergi tempat meeting pun tersalah jalan plak, nasib keluar awal. Kepala dah tingtong, sebab drive dan rasa tak cukup tidur. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...