Search This Blog

Friday, 9 September 2016

Resepi Kek Chocolate Cheese Lava Berhantu

Assalamualaikum

Resepi ini ita ambil dari Fb Chef Asma di Sini

Sejak dua menjak ni, fenomena baru buat seluruh rakyat Malaysia apabila muncul chocolate cheese lava di newsfeed fesbuk wawa. Ya Allah, lihat saja buat wawa tak senang duduk. Kelmareng wawa sempat beli dengan kawan wawa yang menjual kek choc cheese ini. Rasanya yang sangat sedap tak tahu nak cerita. Rasa macam tak cukup, jadi wawa nak cuba buat kek ini. hihi
Hari ni wawa nak pergi cari bahan-bahan untuk buat kek berhantu ni, rasa macam tak puas. hehe

Sesi Menggubah Hantaran Kahwin

Assalamualaikum wbt,

Hai korang, dah tidur ke? Hihi. Wawa baru selesai gubah bunga untuk hantaran kahwin adik wawa raya ketiga nanti.😊

Tahun ini saja ada dua majlis perkahwinan dalam family wawa. Bulan may hari tu adik perempuan, kali ni adik lelaki pula. Isterinya orang kelantan. Kahwin time hari raya haji, harap-harap jalan tak sesak laa.")


Gubahan yang tak seberapa, ye laa orang kata tangan tak ada pantat siput.πŸ˜„
Maksudnya kurang kreatif. haha

Inilah hasilnya. Selamat malam sahabat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...