Search This Blog

Tuesday, 20 September 2016

Cara Menjaga Kulit Wajah Bersih Dan Segar

Assalamualaikum wbt,

Sebenarnya cara merawat wajah tidak susah, hanya tergantung bagaimana cara kita merawatnya dan membersihkannya. Perawatan wajah masa kini lebih banyak berunsurkan kimia. Ramai yang kurang peka dengan penjagaan secara semulajadi kerana bagi mereka, tiada masa untuk melakukan semua ini. 

Tahukah anda, cara mudah yang paling simple dan senang untuk kita amalkan. Ia sesuai pada perempuan dan lelaki.

Selamat Pengantin Baru Adinda Lie

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, bulan ni macam slow je wawa update kat blog kan. Kekangan yang berlaku menyebabkan wawa kurang update. Biasa wawa update guna phone je, laju. 

Sejak phone tak bekerjasama, macam nilah jadinya. Walau apa pun, wawa nak ucap terima kasih kepada semua yang sudi jenguk blog wawa ni. InsyaAllah, di izinkan Allah wawa berkunjung ke blog korang pula.

Bulan ni kesibukan juga dengan kehadiran ahli baru dalam keluarga kami. 


Selamat pengantin baru buat adinda lelaki wawa dan pasangan. Semoga bahagia till jannah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...