Sunday, 9 October 2016

Kisah Duit Di Dalam Kasut

Assalamualaikum wbt,

Belajarlah untuk memberi, tak mampu banyak, berilah  apa yang termampu.

Segmen Tambah Follower Blog Penselduabee

Assalamualaikum wbt,



Klik banner untuk join..")

Testimoni Kulit Berminyak

Assalamualaikum wbt,

Testimoni kulit berminyak. Selain mengamalkan pemakanan vitamin shaklee , ibu muda cantik ini juga mengamalkan set skincare shaklee iaitu Enfuselle Balancing Moisturizer. 

Ia membantu mengembalikan ph kulit yang lebih seimbang. EBM shaklee boleh mengimbangi minyak pada muka. Sekiranya kulit terlalu kering, Enfuselle Balancing Moisturizer membantu melembapkan dan sekiranya kulit berminyak, Enfuselle Balancing Moisturizer ini membantu mengawal minyak pada kulit muka.


Cara Mengatasi Kulit Muka Berminyak

Assalamualaikum wbt,

Kulit wajah penduduk Asia lebih terdedah kepada sinaran matahari dan uv. Ia menyebabkan permasalahan tentang kulit lebih di alami oleh penduduk Asia terutamanya negara kita. Kebanyakkan penduduk negara kita mengalami masalah kulit berminyak secara berlebihan.

Kulit berminyak memerlukan penjagaan yang rapi supaya dapat mengurangkan pengeluaran sebum berlebihan. Beberapa perkara yang perlu diamalkan bagi memastikan tahap pengeluaran sebum pada wajah dapat dikawal iaitu :

Bloglist Hilang, Please Help Me!

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi semua, wawa doakan semoga kalian yang sudi singgah di teratak wawa ni dikurniakan kebahagiaan, kekayaan dan keberkatan dalam hidup. InsyaAllah amin.

Seminggu ni wawa pelik dengan blog wawa, bila tengok-tengok balik rupanya senarai bloglist wawa dah hilang. Cari dekat layout pun tak ada. Inilah salah satu kesan kalau kita guna blogspot kan. Hilang tiba-tiba code, hilang bloglist, hilang gadget follower dan sebagainya.

Disebabkan hal ini, di tambah pula dengan kekangan masa wawa semakin jarang untuk blogwalking dan singgah di blog sahabat-sahabat semua.

Jadi, wawa nak minta tolong boleh? Just drop your link blog masing-masing then wawa akan masukkan dalam bloglist wawa. yang kat bawah tu sempat beberapa blog yang wawa blogwalking dan masukkan. 

Please help me!")
Ihsan google





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...