Search This Blog

Monday, 17 October 2016

SENARAI HARGA VITAMIN SHAKLEE

Assalamualaikum wbt,

Bismillahirrahmanirrahim.

Wawa nak share senarai harga semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak bersama postage. Senang untuk korang rujuk kan.

Ini adalah harga retail. Jika anda menjadi ahli, anda akan mendapat penjimatan sehingga 20-30% dari harga retail. Jika berminat untuk menjadi ahli, boleh hubungi wawa bila-bila masa sahaja ya..")

Klik gambar untuk dapatkan view yang lebih jelas.

List Harga Vitamin Shaklee

Revolusi Vivix Melawan Penuaan Sel Badan

Assalamualaikum wbt,

Tahukah anda kenapa Vivix ini wujud? Vivix merupakan revolusi dalam anti-penuaan pada tahap sellular dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular. 

Mulakan Harian Anda Dengan Doa

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi semua, Alhamdulillah Allah masih hidupkan kita pagi ini. Terima kasih Ya Allah, maka panjangkanlah umur kami dalam iman. Amin

Allah suka akan hamba-Nya yang bergantung hidup pada-Nya. Macam mana tu? Dengan sentiasa memgingati Allah swt.

Nak mulakan sesuatu ingat Allah, nak buat sesuatu minta pada Allah, nak miliki sesuatu minta pada Allah. Waima ilham dan idea pun, semuanya kita dapat hanya dengan izin Allah swt.

Betul ke betul? Jadi, hari ni wawa nak share satu doa untuk anda. Jemput amal ye.


Selamat beramal

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...