Search This Blog

Monday, 6 March 2017

Badan Ringan & Bertenaga Dengan Set Kurus Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Orang kata sihat itu mahal, tapi Mahal lagi sakit. Tak caya? Cuba sakit. hehe. Kak Tini customer kak wawa ambil set kurus untuk ikhtiar turunkan berat badan. Baru 2 3 hari makan, dah rasa kesan badan jadi ringan, tak mengantuk, senang bangun pagi, mudah bangun pagi. Tak ada dah liat-liat, malas nak pergi kerja. hihi

Boleh try set kurus atau set untuk kesihatan dalaman.

ESP - Sebagai sumber protein kuatkan otot2 badan serta tingkatkan dan bekalkan tenaga.

Alfalfa - Bertindak sebagai agen agen detoks, membantu sistem dalaman wanita dan menjadikan tubuh lebih ringan dan sihat.

Lecithin - Berfungsi sebagai pengemulsi lemak dan menguraikan lemak-lemak degil yang tidak diperlukan supaya mudah dikeluarkan.



Pagi2 customer wawa dah happy.😍
Wannn, sedaplah badan kak tini sejak2 makan ubat wan ni. Senang je nak bangun pagi sekarang, mudahlah.

Kalau dulu, rasa beraaatt je. Malas je nak pergi kerja. Semalam pergi keluar dengan anak2, balik lewat duk melepak lagi depan tv. Tak letih laa, jadi best je badan kak tini. - Kak Tini

Alhamdulillah, terima kasih kak tini atas feedback pagi2 hari. Wawa sangat happyyy.😍
----
Siapa yang bekerja dan pagi2 selalu je malas nak bangun, malas nak melangkah gi kerja, kurang semangat nak bergerak.

Cepat ngaku. Hehe. wawa pun sama laa kalau tak makan vitamin ni, pagi2 liattt aje nak bangun. Alhamdulillah, asbab konsisten makan vitamin shaklee ni. Jam 4 pagi dah sedar.

Makan vitamin bukan hanya untuk kecantikan saja tau, mudahkan yang macam2 ni laa. Semang bangun pagi, ringan badan, tak letih, mood pun happy.

Betul ke betul? Jom sihat. ðŸ˜Š
Founder BYG


1 comment:

paridah said...

BAGI YG NK SLIM BOLEHLH CUBA INI...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...