Search This Blog

Friday, 19 May 2017

Makan Lobster di Jade Garden

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, dah tidur ke? Jom layan baca story wawa sat. Hihi

Dah 2 hari pun eventnya, baru nak up. Kami makan besar di Restoran Jade Garden Sungai Rengit, Pengerang Johor.

Restoran ni sangat femes emes dikalangan penduduk rapid. Bila makan besar, sinilah tempatnya. Hehe

Wawa first time datang sini, terkejut sangat bila tengok banyaknyaaa laa haai.

Layan gambar je laa ye. Nama2 menu kak wawa tak sure sangat sebab pergi semua dah setle, tinggal makan je. Hihi

Wawa & lobster


Lobster hidup

Ketam nipah, tak sempat ambil gambar dah habis yang masak.

Berdua saja

Sotong goreng tempura kot

Udang goreng tak tau. Hehe sebab orang lain yang orderkan

Lobster masak

Ikan 

Kami & 2 lagi meja sebelah tak de gambar

Alhamdulillah, best juga laa makan sini. Almaklum, dah lama wawa tak makan lobster. Sebelum ni pernah makan dekat Tanjung Lumpur, tu pun rasa sikit-sikit je sebab tak best sangat kan. hihi
Kali ni macam best plak bila tengok lobster banyak-banyak macam tu.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...