Search This Blog

Thursday, 20 July 2017

AMALAN PEMAKANAN BAGI MENCERDIKKAN OTAK

AMALAN PEMAKANAN BAGI MENCERDIKKAN OTAK

     __☘🌼❤️🌼☘_____


Daripada Tuan Guru Dr Hj. Jahid B. Hj. Sidek Al-Khalidi, Pengasas Pusat Rawatan Islam MANARAH.

Tuesday, 18 July 2017

Kisah Doktor Mengandung bersama ESP

Kisah Doktor Mengandung bersama ESP
----

Seperti kebanyakan doktor, saya tak percaya pada supplements. Bukan sb APA, sb saya dah pernah cuba sejak zaman university tapi tak pernah berkesan.

Friday, 14 July 2017

40 Pelajaran oleh Nabi Muhammad SAW

Assalamualaikum wbt,


40 Pelajaran oleh Nabi Muhammad SAW

111 Formula Tarik Rezeki Nora Yusof

Assalamualaikum wbt,


Pernah dengar tentang FTR? Formula Tarik Rezeki, penulisnya adalah Nora Yusof. First time wawa tengok facebook penulis, wawa dah rasa jatuh cinta. Terus wawa selidiki tentang Puan Nora Yusof, siapa beliau yang sebenar.

Thursday, 13 July 2017

Cara Tukar Transaction Limit Maybank2u

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi uols, siapa yang pernah buat transaction online tiba-tiba "UNSUCCESSFUL"? Buat banyak kali pun still sama je. Tak berjaya. Transaction bawah dari rm3k insyaAllah tak ada masalah, cuma benda ni akan berlaku bila transaction kita lebih rm5k ke atas. 

Actually kan, wawa dah pernah tukar untuk transaction maybank to maybank. Untuk non local maybank, wawa dah tak tahu nak tukar mana. So, godek punya godek rupanya mudah ya amat sangat. hihi

Jom kita tengok macam mana nak tukar. Lihat gambar yang wawa attach kat bawah ye. Kalau tak faham, boleh comment @ direct je whatsapp wawa 019-9966576 .")

Step #1 : Login maybank2u
Klik Accounts & Banking, then klik bahagian kiri TRANSFER (dalam petak)

Selamat Pagi Untie From Dhuha

Assalamualaikum wbt,




Hai untie semua, selamat pagi! ")

Cantik tak dhuha. Hehe.

Subhanallah, first time tengok si dhuha ni memang masyaAllah comelnyaaa la hai. Mata bulat comelll sangat. Semua pun pakat nak anak macam ni kan. 

Wawa doakan sahabat-sahabat yang masih menanti kehadiran cahaya mata dikurniakan cahaya mata comel lotey, cantik, berakhlak mulia, hafiz dan hafizah, soleh dan solehah juga. Amin

Wednesday, 12 July 2017

Senarai Blogger Amal Supplemen Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur pada Allah swt. Semakin hari, semakin bertambah bilangan pengamal produk kesihatan ternama di Malaysia. Apa lagi kalau bukan vitamin shaklee. hehe

Jom kita lihat senarai dibawah. Actually ramai lagi yang ambil supplemen shaklee ni, cuma wawa lupa dah siapa. Setiap kali post pasal vitamin, ramai yang ngaku memang amal produk tersebut.

Ini antara yang wawa rajin ss photo dorang.hihi
Mesti ramai lagi kan, sila ngaku cecepat siapa yang makan supplemen shaklee. Supplemen yang paling wawa akui keberkesanan, kesemulajadi, keselamatan untuk pengguna. Ia sudah dibuktikan melalui LANDMARK  STUDY. Apa itu landmark study? Boleh baca SINI


APA ITU LANDMARK STUDY?

APA ITU LANDMARK STUDY?

#LandmarkStudy ialah kajian unggul yang mengkaji kesan jangka masa panjang pengambilan suplemen terhadap kesihatan ke atas manusia.


Kajian dibuat ke atas 3 KUMPULAN:

u  Tidak ambil suplemen langsung (No Vitamin)
u  Yang ambil multivitamin sahaja (Single Multivitamin)
u  Yang ambil beberapa jenis vitamin Shaklee (Multiple Vitamins)

Monday, 10 July 2017

Aturan Makan Vitamin Shaklee

ATURAN MAKAN  VITAMIN SHAKLEE

Gambar Riang Ria Raya 2017

Assalamualaikum semua😊

Selamat hari raya maaf zahir batin. Minal aidil wal faizin buat sahabat yang sudi jengah ke blog wawa ni.

Baru nak up pasal raya kan. Tak pe, raya kan sebulan.😄

10 hari wawa ambil cuti bersama suami, alhamdulillah rasa sangat puas beraya tahun ni. Sakan betul wawa.

Apa hidangan dan kuih favourite korang time raya? 

Paling wawa suka nasi himpit kuah kacang, nasi minyak, satey, kuih dahlia, kuih sarang semut. Wawa makan ni je tak pe hari raya satu hari. Hehe

Ok, wawa bukan nak share gambar pasal hidangan ni tau. Nak share gambar raya wawa dengan family, kawan2 dan exboss  time keje di Paka dulu.

Minum Vivix Ajaib Cantikkan Wajah Sebelum Raya

Assalamualaikum wbt,

Hai uolls, selamat pagi. Apa khabar? Lama betul wawa tak bersiaran kan, almaklumlah perasan diri PM. Kesana ke mari busy mengalahkan Perdana Menteri.. hihi
Interprem gambar sendiri laaa sekali.👻 ofismate 2014~2016 

Thursday, 6 July 2017

Yeay, Menang Hadiah GIveaway!

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, rezeki blogger wawa menang hadiah giveaway anjuran sahabt-sahabat yang baik hati. Maaflah noh, wawa baru update. Almaklumlah konon-konon busy mengalahkan PM Najib. hehe



InsyaAllah, panjang umur dan kerajinan menebal akan wawa join lagi..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...