Search This Blog

Thursday, 27 July 2017

Selamat Pagi Beautiful

Assalamualaikum wbt,

Best tak dapat whatsapp macam ni dari suami? berbunga-bunga laa hati tu kan.

Walaupun ianya just simple word, tapi bila suami yang ucapkan pada kita mesti melayang-layang. Kan?

Jadi, para suami wawa ingatkan ucaplah kata-kata yang sedap didengar pada isteri setiap hari.

Bila mood isteri happy, pasti layanan isteri lagi tiptop untuk suami. Masak sedap-sedap, rumah kemas, baju berlipat cantik, anak-anak terurus, rumahtangga bahagia.


Perkataan yang baik mainkan peranan besar pada diri kita. Oleh itu, berkata-katalah hal yang baik-baik & positif sahaja naa pada orang sekeliling kita. Lebih-lebih lagi orang-orang tersayang. ")

6 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Selamat pagi . Jemput singgah ke blog CCL
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/07/hidup-kita-terpulang-pada-kita.html

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi

paridah said...

SLMT PAGI WAWA MOGA CERIA

sha said...

"Perkataan yang baik mainkan peranan besar pada diri kita"..setuju sangat sis ^_^ ....btw sha singgah membalas kunjungan dan follow sini.. ^__^

Siti Yang Menaip said...

alaaaaa kak !! CT xdak suami gi hahaha.. sapa nak hantar whatsapp kat CT ? hahaha forever alone..

Cik Rose said...

Best,best.. Walaupun simple je, tetap berbunga hati. Hi hi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...