Search This Blog

Wednesday, 12 July 2017

Senarai Blogger Amal Supplemen Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur pada Allah swt. Semakin hari, semakin bertambah bilangan pengamal produk kesihatan ternama di Malaysia. Apa lagi kalau bukan vitamin shaklee. hehe

Jom kita lihat senarai dibawah. Actually ramai lagi yang ambil supplemen shaklee ni, cuma wawa lupa dah siapa. Setiap kali post pasal vitamin, ramai yang ngaku memang amal produk tersebut.

Ini antara yang wawa rajin ss photo dorang.hihi
Mesti ramai lagi kan, sila ngaku cecepat siapa yang makan supplemen shaklee. Supplemen yang paling wawa akui keberkesanan, kesemulajadi, keselamatan untuk pengguna. Ia sudah dibuktikan melalui LANDMARK  STUDY. Apa itu landmark study? Boleh baca SINI



Irine Nadia


Siti Yang Menaip

Aeinna Musa

Dr Ain

Nurul Nadiah & Amir



3 comments:

Siti Yang Menaip said...

patut rasa kena seru mai singgah lagi hehe nama kena petik hehe..

Hasliynda Umairah said...

alhamdulillah

Sheila Adziz said...

bagus sgt ni, da rezeki insyaaAllah sampai masanya tuk cuba... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...