Search This Blog

Tuesday, 2 May 2017

Our Top 10 Best Seller

Assalamualaikum wbt,

Sebelum tidur wawa nak sharing top ten produk shaklee yang jadi pujaan rakyat Malaysia termasuk korang kan. Hihi

Model Master Nadiah (Upline kami)

Yang mana satu pilihan korang? 😊

GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN

Assalamualaikum wbt,

Dah lama wawa tak join Giveaway, jom cuba nasib hari ni..hihi

Klik banner untuk join.")

1. Kemas
2. Cantik
3. Simple


9 Asid Amino Penting Dalam ESP Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Pernah tak dengar Asid Amino? Apa maksud Asid Amino ye?
Asid amino adalah kimia protein blok binaan dan boleh dipanggil blok binaan untuk kehidupan. Tubuh kita dibangunkan oleh blok-blok binaan ini.

Untuk pengetahuan semua, badan kita memerlukan 9 asid amino penting yang tak dapat di hasilkan oleh tubuh kita. Oleh itu, kita perlu ambil asid amino perlu ini melalui diet harian iaitu dengan pengambilan melalui pemakanan seimbang atau pemakanan supplemen tambahan. 

9 asid amino perlu adalah seperti dibawah ini dan kesemua 9 asid amino perlu ini terdapat dalam ESP shaklee.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...