Search This Blog

Saturday, 17 June 2017

Cinch Tea Mix Segarkan Mata Elak Mengantuk

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi dan salam Ramadhan 23 buat sahabat yang sudi berkunjung ke blog wawa.

Sahur apa hari ni? Wawa macam biasa la, sahur dengan ESP campur Performance Drink dan 1 sachet Collagen Powder.

Budak rumah selalu tanya, tak lapar ke tak makan nasi? Alhamdulillah, so far wawa sahur bersama ESP & PD ni belum rasa lapar dan dahaga sangat la. Badan pun bertenaga je. Alhamdulillah semuanya dengan izin Allah kan. Wawa cuba bekalkan dengan makanan yang terbaik untuk diri.😊

Ehh, terpanjang pula mukaddimah. Almaklum laa jarang sangat sharing pagi, bila dah sharing semua nak taip kan. Hihi
Ya ampunnn.🙈

Bukan itu wawa nak cerita sebenarnya. Wawa nak bagitau, malam tadi pertama kali dalam sejarah wawa cuba Cinch Tea Mix. Seriously, wawa belum pernah tey dan tak pernah terlintas pun nak cuba sebab bila tengok fungsi lebih kepada untuk orang kurus.

Tapi, hari tu wawa join kelas produk tentang Cinch Tea Mix di #Maestroelite.Ya Allah, banyak sangat dapat ilmu dalam kelas ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...