Saturday, 5 August 2017

Peringatan : Jangan Beli Produk Shaklee Di E-Commerce Platform

Assalamualaikum wbt,

Lately ni kan, wawa tengok banyak iklan produk shaklee di Lazada. Ohh, sungguh tak bertanggungjawab depa-depa ni. Selain harga yang dijual tak masuk akal, ia juga telah merosakkan credibiliti syarikat. 

Shaklee telah melaraskan sistem dimana, setiap pembelian boleh dibuat melalui agen-agen yang sah seluruh Malaysia atau melalui laman web rasmi shaklee2u.com.my atau boleh walk in ke mana-mana branch yang berdekatan.

Surat pekeliling yang dikeluarkan syarikat shaklee. Kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku kerosakan keatas produk, tiada guarantee jika produk telah expired, pecah dan sebagainya.

Tips Memilih Minyak Ikan Berkualiti

Assalamualaikum wbt,

Pernah dengar minyak ikan? Minyak ikan lebih dikenali sebagai Omega 3. Penting ke minyak ikan ni? 

Ye, sangat penting. Omega 3 sangat memberi manfaat kepada kesihatan kita. Kita perlu makan Omega 3 ini kerana ia tidak dihasilkan oleh tubuh kita sendiri. 
Oleh itu, kita perlu memenuhinya dari makanan yang kita makan.

Kita perlukan Omega 3 untuk pembentukan membran sel sihat, meliputi otak dan sel sistem saraf. 

Perasan tak iklan kat tv selalu sebut, bila epa & dha bergabung dapat hasilkan otak yang cerdas. Omega yang terbaik mengandungi EPA & DHA.

Ok, jom kita lihat bagaimana nak pilih Minyak Ikan Terbaik?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...