Sunday, 6 August 2017

Hujung Minggu Di Zoo Johor

Assalamualaikum wbt,

Hai uolss, buat apa di hujung minggu ni? Wawa macam biasa spend time dengan habibi je. Ajak dia jalan2 Johor Bahru, dalam duk fikir-fikir nak ke mana tu, sempat juga dia ajak pergi zoo.

Emm, oklah alang-alang dah sampai sini kan. Hari tu pernah pergi sekali, tapi tak habis round pun. Hari ni kita cover part yang tak sempat pergi hari tu.

Untuk pengetahuan korang, tiket untuk masuk zoo ni agak murah laa bagi wawa. Sorang hanya rm2 sahaja. Berbaloi laa nak tengok hidupan yang jarang-jarang kita tengok kat luar kan. 

Jom perati gambar yang wawa rajin sikit nak snap. Hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...