Saturday, 3 May 2014

Photo Comel

Assalamualaikum & selamat petang,

Jom layan mata tengok photo comel..


Unik kan gambar2 ni..?

Testimonial Nutriferon & SR Vitamin C

Assalamualaikum, 

Wawa nak sharing dari diri sendiri, Alhamdulillah kita ikhtiar Allah yang menyembuhkan. Ikhtiar yang bagaimana kita buat? Macam2 cara, wawa memilih untuk mengambil dari yang semulajadi dan selamat.

ANDA? BAGAIMANA??

[Sharing]

3 hari lalu wawa demam, badan jadi berat je, tekak plak perit.Simpton normal bile demam.Selsema & batuk memang wajib laa kan..

Kat rumah memang ade stok nutriferon n vitamin c, sebelum tido wawa ambik 1 sachet nutriferon, bangun pagi telan 1 biji vitamin c.

3 hari wawa makan, en suami paksa suruh makan panadol actifast.Tapi wawa da decide tak mau ambik da panadol/paracetamol. 

Alhamdulillah,  hari ni da tak de selsema, tekak pun da boleh menelan hilang perit tu..

Sebelum ni, kalau demam paling kurang seminggu dua baru hilang selsema. MC wajib ambik sebab tak larat.

Sejak consume NUTRIFERON & VITAMIN C, masa kita tak sihat InsyaAllah kurang..

Nutriferon & vitamin c, meningkatkan imunity badan kita.

Ikhtiar sihat semulajadi.
Wawa
0199966576
wanrokiahwanismail@gmail.com
http://vitaminwawa.blogspot.com

Testimonial Mealshake Omega Guard & Vit C Chew Shaklee

Assalamualaikum,

Apa khabar semua, harapnya dalam keafiatan Allah swt semua ya.Alhamdulillah masih lagi diizinkan Allah untuk wawa share sedikit info diruangan ini.Semoga kalian dalam barokah Allah.InsyaAllah.

Hari ini wawa nak share tentang testimonial dari Puan Rafaliah, yang sudah mengambil vitamin shaklee untuk anaknya adik Irfan.

Wawa berbesar hati untuk share info, sekiranya anak anda juga menghidapi asma. Ya, sangat kecian untuk baby sekiranya kita tidak berikhtiar secara sihat.

Sharing dari Puan Rafaliah, yang punyai anak menghidapi asma sejak umur 5 BULAN!

★ Sesak nafas
★ Bergantung dengan nebulizer sebulan sekali, kadang2 2 minggu sekali
★ Pernah warded 2 kali akibat PNEUNOMIA!

Apa itu PNEUNOMIA?
Infeksi dari satu atau kedua paru-paru yang biasanya disebabkan oleh bakteria dan virus.Boleh menimbulkan gejala demam, batuk & pernafasan pendek.

Alhamdulillah, dengan MEALSHAKES, OMEGA GUARD & VIT C CHEW dapat membantu anak Puan Rafaliah.

Sekiranya puan2 atau ibu2 yang ingin dapatkan vitamin dari shaklee boleh hubungi wawa seperti tertera dibawah.



Ikhtiar sihat semulajadi
Wawa
0199966576
wanrokiahwanismail@gmail.com
http://vitaminwawa.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...