Saturday, 22 August 2015

Blogger Apps Untuk Pengguna Iphone

Assalamualaikum wbt,

Salaam sayang untuk readers kesayangan wawa..")

Ya Allah, serius terharu pagi-pagi ni. Kenapa wawa tak terfikir nak download blogger application ni dari dulu lagi. Wawa berusaha juga cari tutorial macam mana nak upload gambar ke dalam entry  menggunakan iphone.

Alhamdulillah, thanks blogger aiennamusa.com yang bagi ilham kat wawa untuk cuba download app yang comel lote ni.. Hehe

Wawa pernah juga utarakan pada blogger yang terror seo, beliau juga tak dapat solve masalah wawa. Walau apa pun, thanks tuan sebab bagi respon pada wawa.

Alhamdulillah, pagi ni terasa auta positif dan ceria menyerap ke dalam tubuh wawa. Semoga korang juga dapat tempias aura positif wawa pagi ni.hehe

Pada yang punyai masalah sama macam wawa, boleh laa download blogger app ni. Sangat-sangat membantu orang seperti wawa ni yang ada kekangan line dan waktu. Time rehat-rehat boleh juga up satu dua entry supaya blog kita sentiasa hidup kan?hihi


Semoga bermanfaat..")

7 comments:

paridah said...

xsusah juga kan ...kadang ada gangguan tah apa2 yg melambatkan caranya...tq sharing.

Shaklee Bangi said...

Senang kan :) Nad pun guna ni

Nor Eliyana said...

Hihi! Yana pun guna apps jer utk berblog. Sebab mudah. Sambil menyusu anak pun boleh siap 1 entri

ummi aqilah (LM) said...

Salam wawa

LM pun pakai ni. Bertahun dah tak up entri guna lappy. Busy memanjang.

ENA said...

Alhmduliah..terus rasa nak.beli fon baru nak donlod apps ni n beberapa apps yang x dapat nak masuk fon ni dah..hehehe

Ummul Azkee said...

untunglah klau ada I PHONE..senang..xyg buka lappy dah.huhuhu

Noor Afifah said...

Memamg mudah kalau guna apps kt smart phone. Sebab barulah berbaloi-baloi beli smart phone dengan harganya kan..hihi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...