Thursday, 27 August 2015

Tomato Adalah Buah

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, buat ape tu? Wawa macam biasa, jam 10 kelas blogger bermula. Alhamdulillah, syukur sangat dapat ank murid yang super duper bersemangat belajar buat blog dan nak jadi seorang blogger.

Tahukah anda, sebenarnya TOMATO adalah sejenis buah-buahan bukan sayuran. Jadi, korang boleh laa beli satu plastik tomato, makan depan tv.hihi



Order malam ni, sambil-sambil coaching anak murid dunia blog. Menderu masuk order. Tak sabar nak cantik-cantik katanya. Ada juga special untuk anak yang kurang selera maka. Untuk mata dan masalah perut buncit. Semua laa dieorang cari, tambah-tambah gaji dah masuk kan. Laju aja laa nak bergojes dengan vitamin.")

Alhamdulillah, rezeki tak pernah putus. Sambil mengajar, sambil submit order, sambil update blog, sambil blogwalking. Auchh, banyak boleh buat banyak benda rupanya bila kita punya masa yang singkat.")

Thanks for reading dearies..")

6 comments:

Mardiah Diana said...

salam singgah pagi puan wawa....Diana suka makan buah tomato ni...hihi


Wahhh....Alhamdulillah puan wawa...murah rezeki...

Nazlee Ismail PCL said...

alhamdulillah.. rezeki Allah nak beri, kita terima dgn rasa syukur nikmat. Salam kenal singgah sini dari PCL.

Jari Manis said...

alhamdulillah rezeki

Farrah MF said...

Akak suka makan tomato yg tak mushy sangat. Nyummm nyummm.

Naurah Nawwarah said...

Hai kak wawa.. akak kerja apa ni kak sebenarnyaa .. hheehe #siscurious

sambil blogwalking sambil masak ni .. Haaa, amekauu.. hahaa

Puan Wawa said...

Akak keje dc je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...