Tuesday, 15 September 2015

Testimoni Advance Joint Health Tablet

Assalamualaikum wbt,


Alhamdulillah, makan Joint Health jadi sedap badan.

Korang tahu tak apa fungsi dan kelebihan  Advanced Joint Health Tablet?

Kelebihan Advanced Joint Health Tablet :

1- Meningkatkan keselesaan pada sendi seawal hari ke-5
2- Keselesaan sendi dengan 28% lebih cepat daripada dakwaan jenama terkemuka.
3- 45% lebih berkesan bagi meningkatkan keselesaan sendi 
4 - Memelihara tisu penyambung yang sihat dengan tambahan kuprum, zink, vitamin c dan manganese yang bertindak membina kolagen.
5 - Meningkatkan keupayaan ‘kusyen’ dengan glukosamin dari ekstrak boswellia , jadi anda bebas bergerak.
6 - Menambahkan kebolehan pergerakan tanpa rasa sakit
7 - Meningkatkan fleksibiliti sendi.
8 - Memperbaiki fungsi sesendi.
9 - Menyokong kesihatan sesendi untuk jangka masa panjang.

Jika korang rasa sakit-sakit sendi tu, better cegah dari sekarang.

For info and order,



4 comments:

Kakzakie said...

Ada makcik tempat kakak ni Wawa dia dulu selalu sakit lutut. Masa solat tu yg kesian, sebab jemaah kenalah bergerak lepas imam habis baca. Jadi bila sakit tak dpt ke surau. Alhamdulillah bila kakak saran ambil ini sekarang hari-hari dah boleh ke surau.

Farrah MF said...

Solution kpd sakit sendi :)

Puan Wawa said...

Alhamdulillah kak.. Kan bagus ble kita dpt buat amal ibadah dgn senang..

Puan Wawa said...

Yes, betul kak farah.. Sesuai bg kt mak ayah yg ade masalah sakit sendi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...