Thursday, 15 October 2015

Giveaway Nurfuzie Dot Com #1


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
Give Away yang ditunggu tunggu oleh cik en dan sponsar sponsar cik en akan bermula pada 1/10/2015 sehingga 30/10/2015
Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang peserta yang bertuah. Mungkin anda salah seorangnnya. Jadi apa tunggu lagi, mari mencuba dengan join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 ini dengan syarat yang sangat mudah.
Kalau sertai Insyallah rezeki itu ada, Kalau tidak sertai sudah tentu rezekinya tiada
Ini syarat yang perlu untuk menjadikan rezeki itu jadi kenyataan



1. Buat satu entry bertajuk " Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"



2. Follow dan like semua sponsar dibawah ini dan copy html dan paste di HTML entri korang :



Follow Blog

Nurfuzie , Julia Jamaludin , Lisa Hlovate , Along , MrsYatie , KhalidKyle , Shad , Nona , Farah , Athirah Diyana , Ejulz , Addin , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Emy Amelia , Irrayyan , Sporting Mummy , SayidahNapisah



Follow Instagram

Nurfuzie ,
Lisa Hlovate ,
Along ,
Shad ,
KhalidKyle ,
Athirah Diyana ,
Ejulz ,
Nik Ainaa ,
KawaidesuConcept ,
Nona ,
Emy Amelia ,
Marsha
farprettybylh



Follow Twitter







Follow Google+







Masukkan Dalam Bloglist

Farah , MrsYatie , Addin , Irrayyan , SayidahNapisah



Fanpage




Nurfuzie.com

Along Maisuri

Shad

Ejulz

Farprettybylh

Kawaidesu Concept

Sayidah Napisah

Emy Amelia

Carehappytips

Jeragat LESS? Seronok


Follow


Cahaya Farah


Irrayan




3. Publish dan letakkan link entri tersebut di komen entri Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 sahaja



Tarikh Give away ini bermula 1/10/2015 sehingga 30/10/2015.



9 comments:

Jari Manis said...

good luck Wawa...hadiah sgt menarik tu

Mizz Aiza said...

All the best.. ;)

Mimi Kyumi said...

Mimi Singgah Mlm Sini Sambil Lepak2..Dari GA Yg Sama..Jemput Datang Ke BlOG Mimi..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html#.VhPeO-yqqko

Semoga Berjaya ..Hehe

Ms. Kejupenyet said...

Singgah bw kat sini

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Eintan Nurfuzie said...

Good luck dari Nurfuzie.com dan geng sponsar
Terima Kasih memeriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
Harap syarat syarat yang ditetapkan dipenuhi, ini untuk mengelakkan pembatalan pemenang jika ada syarat yang tidak dipenuhi..
Sentiasa keep in touch dengan Nurfuzie.com selepas tamat GA ini untuk penguguman pemenang ye :)

Emy Effendi said...

terima kasih support GA bernilai RM 1,000.00 ini =)

Semoga anda berjaya!

Blogwalking dari saya, emy (salah seorang penaja giveaway ini)

=)

Nak semak penyertaan..jgn lupa follow setiap sponsar, hehe..

Semoga Berjaya ^_^

GIVEAWAY RM1K Tamat Esok!

Izyan Yan Cinnamon said...

salam,saya dtg dri segmen yang sama jom ke blog sya pulk..^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/09/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Cik Adda said...


Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)
Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (31Oct)

Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih/(12 Nov)

Eintan Nurfuzie said...

tahniah cik en dan sponsar ucapkan. Sila tuntut hadiah anda (Jika sudah tuntut abaikan) sebelum 8/11/2015

Jemput singgah blog Nurfuzie.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...