Wednesday, 28 October 2015

Rahsia Kecantikan Nor Juma

Assalamualaikum wbt,

Perempuan dan kecantikan seakan sinonim. Bila sebut aja cantik, pasti semua akan membayangkan seorang wanita. Betul kan? Wawa nak kongsikan tips kejelitaan dan kecantikan Norjuma ni. Dari dulu sampai sekarang, nampak makin cantik. Jom kita korek rahsia Norjuma..")

PETUA KECANTIKAN NORJUMA
====


Kata Juma:

Less is more, tak perlu make up lebih-lebih. Saya dididik sedari kecil mengambil supplemen seperti vitamin B-complex selepas bersarapan pagi.
Juma turut akui, bahawa pengambilan air suam sekurang-kurangnya 2 liter sehari adalah amalan wajibnya bagi m3njamin kesihatan badan dan agar kulit tidak menjadi kering.
----
Yes, orang cantik memang suka menjaga kecantikan dieorang.
Orang yang biasa-biasa, lebih suka dengan gaya sederhana. Sehinggakan pengambilan air untuk badan pun diambil enteng.
Tak caya? Cuba tanya diri masing-masing, cukup tak minum air 2 liter paling kurang?
Pasti ada yang cakap, saya ambil air masak dah banyak tak terkira. Bila di kira balik.. erkk?? Belum cukup dear..hihi
Pengambilan vitamin pun penting, ia membantu memberi nutrisi kepada badan kita.
Jadi, jika anda mengambil kedua-dua elemen ini dalam seharian, jangan terkejut jika anda mendapat kesan yang kulit anda sangat cantik..")
.
Jagalah kecantikan kerana lumrah manusia sukakan cantik..")

4 comments:

Ummul Azkee said...

Baik puan wawa...hehe..

Malinda Ismail said...

Betol la akak ni bole di kira kurang minum air...minum bila time haus je :(

Eintan Nurfuzie said...

ken amakan supplement.. sbb skrg makanan dan persekitaran x bpe sihat..

Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
Dan pencarian Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

paridah said...

WAWA PUN SECANTIK NORJUMA JUGA TU...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...