Wednesday, 11 November 2015

Order Vivix Beli 2 Dapat 5% Diskaun

Assalamualaikun wbt,

Alhamdulillah, 2 botol Vivix bakal bertemu tuannya esok insyaAllah. Mudah sangat buat bisness shaklee ni. Klik klik hujung jari je, esok pakcik gdex datang rumah hantar.

Ini adalah tempahan dari customer wawa yang ingin prevent dari penyakit diabetes,  nak turunkan kolesterol, untuk liver , lungs dan untuk kesihatan keseluruhan.

Lihat ni, tahu laa tengah sambut deepavali kan. Keluar statement macam ni plak.. Hehe.. Nak nampak clear, boleh print dengan pc..")



Ada yang nak cuba VIVIX? Untung sangat sebab bulan ini ada promosi beli 2 dapat 5% offer. 

Selain itu, dapat keahlian percuma, cash bonus dan paling BEST kesihatan yang lebih baik.

✔️ Vivix untuk awet muda
✔️ Vivix untuk jantung
✔️ Vivix untuk diabetes
✔️ Vivix untuk kulit cerah
✔️ Vivix untuk kulit pink
✔️ Vivix untuk hilangkan jeragat
✔️ Vivix untuk kecilkan liang pori
✔️ Vivix untuk tegangkan kulit
✔️ VIVIX UNTUK KECANTIKAN DALAMAN DAN LUARAN.

Jom minum VIVIX.")

1 comment:

Mardiah Diana said...

Bagus produk ni wawa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...