Saturday, 28 November 2015

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

Assalamualaikum wbt,

Jom join Giveaway dari Blogger terkenal iaitu Hasrulhassan.com. Syaratnya mudah saja tau, tuliskan mengapa dan sebab korang follow blog hasrullhassan.com secara ikhlas dari hati.
HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower
Kenapa wawa follow blog HASRULHASSAN, sebab awalnya wawa sering guna google search untuk cari info tentang blog. Setiap kali wawa search, sokmo lah keluar blog Hasrul hassan di first page carian google ni.. Dalam hati wawa cakap, siapa laa mamat ni. Asyik keluar nama blog dia je.. haha

lepas tu, wawa pun start follow blogger Hasrul hassan. Banyak jugak informasi yang wawa ceduk dari blog beliau. Harap-harap beliau halalkan laa.. hihi

Sekarang, wawa nak blog wawa sentiasa ada dalam bloglist blogger Hasrul Hassan ni, supaya dapatlah cebisan sedikit femes kat blog wawa ni.. hihi

Ok laa, itu jelah setakat ni..")

9 comments:

Jamil MILx Jmbelog HASHIM said...

SINGGAH PETANG http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

paridah said...

best dpt jd follower blogger femes ni...gdluck wawa.

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini wawa...semoga berjaya...

Zie Has said...

selamat bersegmen wawa :)

Fifi Fizah said...

gd luck..! dr GA yg sama ^_^
http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Ms. Kejupenyet said...

Singgah bw kat sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

kenny977world said...

All the best and good luck..
http://www.kennymerligal.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Akif Imtiyaz said...

Salam Wawa..Akak singgah sini dari Giveaway yg sama..All the best & Good Luck http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Hasrul Hassan said...

Tahniah, anda salah seorang yang menang dalam giveaway ini.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...