Tuesday, 8 December 2015

JERAGAT DEGIL HILANG, KULIT MAKIN CERAH & LEMBUT!

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, buat apa tu? Siapa yang ada jeragat degil? Jom cuba Collagen Powder shaklee.

JERAGAT DEGIL HILANG, KULIT MAKIN CERAH & LEMBUT!
======



.
Pic dua-dua ni memang asli, tak pakai make up ke apa.. Sebab itu korang boleh tengok pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya saya apply foundation memang kesan tu hilang rata je dengan kulit,..dulu kakak saya sendri selalu suruh saya guna naturactor bagai hehehe… Cuma saya rasa pelik kalau bersih tang2.. Dah bertahun2 dengan jeragat nih..semakin teruk bila mengandung..menjadi-jadi..

Jadi saya ambil keputusan.. biarlah saya tunggu hilang sendiri aje dengan supplement shaklee ni..tak perlu susah-susah nak sembunyikan.. Sebab saya yakin ia kan hilang.. Btw umur saya masih 24 tahun (salam perkenal, sy mama 3 anak kecil) ramai pulak dok pm saya panggil kakak…segan hikhik 

kesan utama collagen ni;

✔sangat terasa kulit kita lembutttt jee
✔semakin cerah bukan kat muka je.. tapi semua2
✔kesan calar2, sunburn... semua takde dah.. sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan,, aktif berjemur, berkhemah sana sini.

======

Nak cuba Shaklee Collagen Powder? Jom grab bulan ni dengan harga PALING JIMAT!


Your Beauty & Health Consultant,
-WAWA-


1 comment:

Farah Waheda Wahid said...

wahhh menarik ni, thanks for sharing...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...