Wednesday, 16 December 2015

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

Assalamualaikum wbt,

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2


Assalammualaikum..
Agak lama juga tak buat segmen, so dah hujung2 tahun ni aku nak buatla Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2. Sebenarnya pada penghujung tahun 2014 yang lalu aku dah pernah buat segmen ni so kali ni aku buat lagi untuk tahun 2015 supaya kita dapat blogwalking ramai2 sekaligus tambah follower serta tingkatkan trafik blog masing2.

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog Ini
2- Like Page Facebook Blog Ini jika sudi --> https://www.facebook.com/Miss-BaNu-StoRy-220198411384672/
3- Follow Instagram den kalau korang pun ada instagram gak, aku akan follow back korang nanti --> https://www.instagram.com/miss_syahbanu/
* Jika korang takde Facebook atau Instagram pun boleh join segmen ni yer, jangan risau k.
4- Tulis Tajuk -> Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2 di entry korang nanti k.
5- Copy Banner diatas dan link kan ke blog ini yer..
6- Tarikh Tutup - 30 Disember 2015, jam 11.59 malam.
* Senarai Peserta akan diupdate dari masa ke semasa, 5 Blog Peserta Bertuah yang dipilih secara random.org akan dimasukkan ke dalam bloglist blog ini untuk tahun 2016 Selamat Berblogwalking yer. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...