Wednesday, 2 December 2015

Testimoni : Saya Turun 20kg Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Alhamdulillah, Allah pinjamkan nikmat sihat sehingga saat ini. Terima kasih Allah.

Saya Turun 20kg Dengan Vivix !! - Akak Cantik

Teruja tak dapat hilangkan beban 20kg dari badan? Of course laa kan, badan jadi ringan, segar, cergas dan cerdas.

Alhamdulillah, itulah yang dialami oleh akak kita sorang ni. Berat sebelum mengamalkan Vivix cecah sehingga 70kg. Selepas amalkan Vivix, beratnya turun sehingga 20 kg dan kini akak cantik sudah capai berat badan ideal. Bila badan obesiti macam-macam penyakit boleh datang, wajah pun nampak berusia dari umur sebenar dan kulit wajah susah nak jaga. Betul ke betul? 

Selain menurunkan berat badan, Vivix membantu mencantikkan kulit wajah. Vivix membantu mengembalikan keremajaan kulit dan awet muda dan mampu capai 25 tahun lebih muda dari usia..")

Taraaaa, hasil yang menakjubkan! Hilang 20kg hanya dengan Vivix.



Jom kita lihat, bagaimana VIVIX membantu dalam menguruskan berat badan.

Fungsi Resveratol dalam mengurangkan berat badan :

1. Resveratrol menaikkan metabolisma badan. Makin tinggi metabolisme makin banyak kalori akan dibakar seterusnya proses pembakaran lemak lebih cepat berlaku dari biasa.

2. Resveratrol menghalang pengumpulan lemak dan memusnahkan deposit lemak dalam badan dan lemak-lemak ini akan digunakan sebagai tenaga. Cara ini sangat berkesan dan selamat dalam penurunan berat badan kerana lemak-lemak tulen yang akan dibuang manakala jisim otot serta tisu-tisu penting yang lain masih dikekalkan.

3. Resveratrol menghalang kenaikan paras hormon estrogen supaya lemak-lemak tidak disimpan. Hormon estrogen ini sebenarnya yang menyebabkan lebih banyak lemak disimpan di dalam badan. Apabila hormon estrogen ini dikurangkan, tubuh akan berhenti menyimpan lemak dan lebih banyak otot akan dibina.

4. Resveratrol juga memberi rasa kenyangdan ini dapat membantu mengurangkan keghairahan dan selera makan. 

Ingin mencuba Vivix? Whatsapp wawa di sini 019 996 6576.

-WAWA-
Your Health & Beauty Consultant

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...