Sunday, 11 January 2015

Ya Allah Terharunya Isteri

Assalamualaikum, 

Selamat petang semua. Hari banyak sungguh cerita tentang anak-mula sekolah. Alhamdulillah,  dah besar mereka. Mungkin ibubapa merasakan anak yang dulu kecil, selalu didodoi dan dipeluk cium cepat membesar. Itulah masa berlalu dengan pantas.

Jam 6 tadi, wawa bersiap untuk pulang dati kerja. Sempat jugak print resepi untuk masakan malam nanti. 10 meter nak sampai rumah, baru teringat, alamakk..kunci tak bawak. Dalam fikiran wawa suami balik kerja jam 7.30 malam, sambil fikir nak buat time tunggu nanti.

Alhamdulillah,  sampai rumah tersengih suami sedang potong rumput dengan cutter mesin.. Rehat kejap, tengok hubby buat kerja. Lepas tu, wawa tanya "malam ni naka masak apa?". Suami jawab dah masak pun...

Allahuakbar,  terharunya wawa.. Kita jenuh print resepi bagai nak masak.. haha.. Lauk simple je suami wawa masak tapi lagi sedap dari wawa. 

Betul laa orang cakap, orang lelaki lagi terer kot masak.. hihi


Suami wawa panggil sawi masak air ngan bebola ikan. Bebola tu tumbuk ikan sampai lumat, pastu bulat2kan je..

ESP Dan Cinch Bantu Shape Up Body

Assalamualaikum wbt,

Siapa nak kurus?? Fuhh, berduyun-duyun nak.. Betul ke betul? Nak kurus, banyak sangat cara. Antaranya senaman, jogging, diet, tak boleh makan nasi berbulan-bulan, pakai bekung, sapu losyen dan macam-macam lagi. 

Cara-cara diatas boleh diikuti mengikut keselesaan masing-masing. Namun, dengan vitamin shaklee kami ada vitamin khusus untuk memberi shape pada badan tanpa perlu berlapar. Anda boleh mengambil nasi dan makanan lain tetapi mestilah tidak boleh melebihi kalori yang diperlukan oleh badan..")

Perbezaan yang anda dapat melalui pemakanan cinch shake adalah pengurangan inch.

Bagaimana ESP & Cinch bantu Kekalkan Bentuk Badan Anda yang ideal?



Chinch mengndungi 24 gram protein, 24 jenis mineral dan vitamin penting dan 6 gram serat larut. (Dicadangkan diambil bersama dengan 1 sudu Energizing Soy Protein,ESP).

Protein digunakan untuk membina otot, dan otot bertindak menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori.

Makanan yang kaya protein juga boleh menahan kelaparan, yang mana boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan.

Memiliki 3 perisa iaiatu Choc, Vanila dan Cafe Latte.

Memiliki Indeks Glisemiks - 22, untuk mengekalkan tahap gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga. Ia juga sesuai untuk pengidap kencing manis juga.

Powered by Leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan. 

Penggunaan soya bebas GMO.

Tiada perasa tiruan,

===

Testimoni INCH kurang :


Kata pakar pemakanan shaklee..


Kalau kita ambk esp & cinch..
tak boleh sgt timbang berat badan tp kna ukur lilit badan..

mggu lepas 36 inci
hari ni 31.5 inci

Alhandulillah. ringan rasa badan oiii sbb lemak jahat dah berjaya dipecahkan.. - ummu durrah


=====


For Info and Order:



emel : wanrokiahwanismail@gmail.com 
 sms/whatsapp : 019 996 6576 ID Shaklee: 1109915 
COD Vitamin Shaklee : Paka & Sekitar 

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 “INGINKAN PENDAPATAN LUMAYAN SEHINGGA 6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA SEKARANG UNTUK SAYA BIMBING ANDA. KELAS BIMBINGAN 100% ONLINE TANPA PERLU ANDA KELUAR RUMAH. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH LAGI DIPERLUKAN”

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...