Sunday, 16 August 2015

Bicara Rezeki

Assalamualaikum wbt,


Apa khabar semua? Alhamdulillah, semoga semuanya sihat-sihat belaka. Wawa doakan kalian yang sudi singgah diblog wawa ini dikurniakan kesihatan yang baik serta rezeki yang melimpah ruah.Ameen..

Kesihatan yang baik adalah rezeki.
Wang yang banyak adalah rezeki.
Anak yang ramai juga rezeki.
Buah dusun yang merimbun rezeki.
Ibu ayah yang sihat itu rezeki.
Badan yang kuat itu rezeki.
Badan sihat dan ceria itu rezeki.
Suami yang kaya itu rezeki.
Isteri yang solehah itu rezeki.
Anak yang soleh dan solehah juga rezeki.
Anak hafiz dan hafizah bertambah rezeki.
Hidup yang tenang juga rezeki.
Mata yang boleh melihat adalah rezeki.
Tangan juga rezeki.
Kaki juga rezeki.
Hidung, mulut, telinga dan seluruh tubuh adalah rezeki.

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah..
Tak terhitung nikmat rezeki yang Allah bagi. Syukurlah wahai sahabat.

Janji Allah,

“Barang siapa mensyukuri nikmat-Ku, maka akan Ku tambahkan nikmat baginya. Dan 
barangsiapa kufur terhadap nikmatKu, sesungguhnya adzab-Ku amat pedih.” (Q.S. Ibrahim : 7)


Terima kasih sudi baca..")

Segmen' AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS' by OmbakBergigi


Assalamualaikum wbt,

Hari ni terlebih rajin menjoinkan diri dengan segmen sahabat2 blogger. Tahniah kepada yang menganjurkan kerana korang memang terbaikk..hihi

Jom support sesama kita..")

*Klik Gambar Untuk Join*

Jom Join "Segmen' AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS' by OmbakBergigi. " .Kali ni korang wajib beri satu kritikan sama ada negative atau positive kepada belog OmbakBergigi. Kerana kritikan korang begitu begitu berharga. Jadi~ Apa hadiahnya? Apa syarat-syaratnya? sila klik gambar di atas untuk ke entri Segmen. :)



Jom Support Wahai Kawan-Kawan Blogger :)

SEGMEN : OHSEM BLOGLIST by safurara.com

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, buat ape tu? Sambil-sambil bw, ternampak la entry cik rara kita ni.. Siapa2 yang nak join jom2..hehe

Wawa nak masuk bloglist safurara.com

Klik banner nak join..")

Perut Kempis Dengan Herblax

Assalamualaikum wbt,

Kempiskan perut dengan Herblax. Beberapa orang customer wawa bagi feedback, perut kempis selepas makan Herblax. Lega sangat katanya..")


1001 KHASIAT VIVIX

Assalamualaikum wbt,


Hai , apa khabar sahabat syurga wawa? Alhamdulillah, semoga kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik. Pernah dengar produk Shaklee yang bernama VIVIX? Tahu tak apa itu VIVIX?

Vivix adalah minuman kesihatan yang dikeluarkan oleh Shaklee dan mengandungi gabungan empat bahan semulajadi berkualiti tinggi iaitu Anggur Muscadine, Carrot Purple, Polygonum Cuspidatum & European Elderberries.

Satu sudu Vivix umpama mengandungi sama banyak Resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wine merah. Wine merah sangat popular dikalangan wanita eropah bagi menjaga kesihatan dan kecantikan. Alcohol yang terdapat di dalam wine merah sudah pasti haram untuk kita minum. Berbeza dengan Vivix kerana ia adalah berasaskan bahan semulajadi, halal dan selamat di minum oleh semua lapisan masyarakat.

Pernah baca entry wawa sebelum ini? Wawa ada kongsikan pengalaman anak buah wawa yang batuk berpanjangan dan Alhamdulillah, dengan izin Allah batuk adik Ain lega. Boleh baca entry kisah Vivix dan anak buah wawa di SINI.. Walaupun baru berumur tiga tahun, adik Ain suka dengan rasa buah anggur Vivix ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...