Tuesday, 1 September 2015

Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

Hi korang . Hari ni sudah pun 31 Ogos 2015 . Pejam celik pejam celik cepat je rasa masa kan ?
Selalu bila tiba je Hari Kemerdekaan macam ni , mesti semangat je tiap-tiap tahun . Tapi tahun ni ? hari ni ? terasa malas gila nak sambut . Ntah kenapa lah dengan diri dahku ni .

Esok kan dah bulan September 2015 . Jadi hari ni Lyssa nak mencari blogger yang mahu masuk di bloglist blog Lyssa untuk bulan September 2015 pula . Tapi kali ni tarikh tamat esok ! So , pandai-pandai lah korang cari masa untuk update blog pasal Pencarian Bloglist September 2015 ni .
Rugi kalau tak join . At least , link blog korang ada kat blog Lyssa and Lyssa akan rajin singgah blog korang nanti . hihi .


Macam mana nak join ? Sama macam bulan lepas .


1. Buat satu entry yang bertajuk : Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

2. Letak banner ni dan backlink ke link entry ini :

Half Day at Pulau Kapas

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, Ogos sudah meninggalkan kita datang pula September. Semoga ia memberi seribu kejayaan dan kekayaan buat kita.

Semalam wawa ada bagitahu pergi ke Pulau Kapas. Hanya setengah hari, itupun tak sampai sebenarnya. Merancang on the spot, terus pergi tanpa ada booking hotel atau bot. Sekadar ingin melihat kebesaran Allah swt di tengah lautan.")

31 August 2015, hari sejarah dalam hidup wawa singgah ke Pulau. Selama 29 tahun, sekali pun wawa belum pernah pergi dan jejakkan kaki ke sana. Padahal dekat sahaja, hanya 2 jam dari rumah wawa untuk ke jeti. 

Jam 9.40 pagi, wawa dan suami bertolak dari rumah terus menuju ke jeti Pulau Kapas. Jam 11.45 pagi wawa sampai dan terus ke jeti, sebab tak tahu pun kena beli tiket dulu..hihi.. Dalam 15 minit juga kami bersantai di jeti, then wawa ajak suami pergi ke deretan kedai untuk bertanya samada perlu beli tiket terlebih dahulu atau bayar ketika sampai di pulau.

Alahai, tiket tak ambil gambar plak.. dieorang ni banyak bot tau. Wawa punya tiket biru (Suria Link), yang lain-lain wawa kurang pasti.

Terus dioffer tiket pergi dan balik RM40/pax, on the spot dieorang bawak kami ke bot. Hanya kami berdua sahaja waktu itu dalam bot. Apa lagi, berwefie laa kami..hihi

segmen blogwalking Hari Kebangsaan 2015 bersama ayuinsyirah

Assalamualaikum wbt,

Jom join segmen Ayuinsyirah..")

Kami Pengguna Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Wawa doakan kalian yang singgah di blog wawa dikurniakan kesihatan yang baik dan optimum. Semoga urusan kita semua dipermudahkan. 

Shaklee sudah tidak asing lagi pada kita, rata-rata sudah mengetahui kewujudan produk kesihatan nutrisi ini lama. Berjuta orang sudah menggunakan produk kesihatan shaklee. 

Shaklee produk yang sudah lebih 50 tahun berada dipasaran. Mempunyai landmark study, beratus jurnal telah diterbitkan, beribu-ribu kali ujian klinikal keatas setiap bahan dijalankan, ujian lebih 20 tahun keatas individu dan pengguna shaklee sendiri telah melebihi 40 tahun consume vitamin shaklee. Ini menunjukkan bahawa produk shaklee telah memberi kesan kesihatan yang positif terhadap masyarakat dunia. 

Kami sudah mengamalkan shaklee, lihatlah photo wefie kami bersama produk kesayangan. ")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...