Tuesday, 8 September 2015

Popular Post Blog Vitamin Wawa

Assalamualaikum wbt,

Setakat hari ni, wawa perasan dekat widget Live Traffic Feed tu asyik keluar "Resepi Tart Telur Mudah".

Pada awalnya, wawa macam pelik juga sebab wawa jual shaklee tapi kebanyakkan baca entry resepi tart telur mudah. 

Ada Apa Dengan Shell

Assalamualaikum wbt,

Hai korang, buat apa tu? Santai-santai ye? hehe..

Semua orang ada kereta kan? Korang isi minyak guna minyak PETRONAS atau SHELL? First month wawa guna kereta, Petronas pilihan wawa. Lepas masuk bulan kedua, Wawa dah start guna fuel dari SHELL. Korang nak tahu kenapa? 

Sebab, minyak Shell lebih jimat dari minyak Petronas. Itu antara faktor awal yang wawa bertukar kepada Shell. Pada awalnya, kawan wawa yang suggest guna Shell, katanya kita dapat lebih kilometer berbanding petronas. Betul ke? Ini Cerita wawa. 

Thimony Tiah juga ada cerita tersendiri. Nak tahu cerita Thimony? Klik Banner dibawah..")

Rahsia Sakit Operate Hilang

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Alhamdulillah, wawa doakan kalian yang sudi singgah di blog wawa dikurniakan kesihatan yang baik dan optimum. Semoga segala urusan kita hari ini dipermudahkan. Amin ya Rabbal Alamin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...