Thursday, 17 September 2015

SEGMEN : BLOGLIST OKTOBER 2015


Assalamualaikum


Hai semua ! 
selalu Nysa yang sibuk sibuk join segmen orang lain , kalini meh Nysa pulak yang buat segmen 
Memandangkan sekarang ni dah pun berada di pertengahan bulan september , tinggal berapa hari ja lagi nak masuk bulan oktober kan so Nysa nak buat satu segmen ni lah . segmen biasa biasa ja nii 
"SEGMEN : BLOGLIST OKTOBER 2015"

Nysa nak penuhkan bloglist Nysa so senang lah nanti nak stalk blog korang kan hihi 
harapnya kakak kakak , adik adik , abang abang , kawan kawan semua sudi join segmen yang tak seberapa ini
segmen ni akan berakhir pada 30 september 2015


syaratnya sangatlah mudah 
first , just follow blog Nysa pemilikcintahati.blogspot.my
*nanti nysa follow balik . and yang dah follow , thankyou so much !*
then tinggalkan link blog korang dekat bahagian comment bawah ni okay
takpayah buat entry just tinggalkan link ja :)
*but if nak buat entry pun boleh*



senang kan ?
so apa lagi . jom join jom ! :)

Yahooo, Dapat Hadiah Dari Blogger Mummy Lyn

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, terima kasih buat blogger Mummy Lyn bagi hadiah comel, cute mute like tuan empunya.. Hehe

Hadiah ni sempena wawa jadi top 3 komentator di blog Mummy. Thanks mummy, bagi hadiah comel ni. Boleh wawa guna untuk nite bisness wawa..hihi

Doa Pagi Jutawan #3

Assalamualaikum wbt,

Jom aminkan doa ini.."


Selamat pagi jutawan!")

Fungsi Nutriferon Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, semalam bumi Paka dibasahi hujan sangat lebat. Hujan rahmat yang Allah turunkan untuk mengekang masalah jerebu. Allah, sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui.

Walau apa pun, kita perlu menjaga kesihatan diri. Selain mengamalkan apa yang disarankan oleh Kementerian Kesihatan, kita juga perlu melindungi kesihatan diri dengan supplemen tambahan.

Apakah supplemen tambahan yang paling sesuai diamalkan ketika musim jerebu. Tahukah anda, jika diamalkan secara berterusan ia meningkatkan imuniti dalam badan anda.

Jom kita ketahui apakah bahan utama yang terkandung dalam sekotak Nutriferon.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...