Sunday, 4 October 2015

20 Tahun Derita Gout

[AYAHKU PENDERITA GOUT 20 TAHUN…]


Kisah bermula ketika saya berumur 12 tahun.Ayah bawa saya ke Sunway Lagoon.Bukan main sukanya hati ni dapat berjimba-jimba disana bersama kakak saya.

.

Fungsi Utama Vitalea Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Selemat pagi semua, apa khabar? Wawa doakan kalian yang sudi singgah ke teratak wawa ini dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan yang super duper terbaik dan dipermudahkan segala urusan kalian. InsyaAllah, amin.

Memandangkan bulan ini adalah bulan terakhir shaklee menawarkan pemberian percuma 1 botol Vitalea Iron Formula kepada seluruh rakyat Malaysia yang mendaftar sebagai ahli. Jadi, wawa berbesar hati untuk berkongsi apakah fungsi ataupun manfaat utama Vitalea kepada kita.Apakah Vitalea Iron Formula? 

Vitalea adalah multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Vitamin di dunia hari ini adalah berasal singkatan nama Vitalea dimana ia dikenali sebagai Vitalize-mineral dan disingkatkan menjadi Vitamin.

Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarabkan oleh RDA.

Tablet Vitalea disaluti dengan serbuk nutrisi iaitu Spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah terkini dan teknologi eksplosif yang komplexs, disebut sebagai "Explo-tab". Ia merupakan tablet multivitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia.mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan pantas oleh usus kecil.

Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vitalea shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. Vitalea telah dioilih oleh center of science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-vitamin di dalam Public Interest pada tahun 2000.

FUNGSI UTAMA VITALEA SHAKLEE

✔️ Penambahan Tenaga Segera - pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu aistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.

✔️ Pelengkap Nutrisi - Kekurangan pelbagai vitamindan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran vegetarian dan anaemia.

✔️ Keupayaan Sistem Produktif - Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.

✔️ Metabolisma - Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan.

✔️ Elemen Penting Pada Sel Tubuh - Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon.

✔️ Melindungi organ - Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.

✔️ Menstabilkan Tekanan Darah - Bagi ibu hamil dan juga individu yang sering mengalami HB low dan tekanan darah rendah.


Thanks for reading..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...