Thursday, 29 October 2015

Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih

Assalamualaikum wbt,

Jom meriahkan GA dari Emas Putih.. ")

[Sila Tekan Banner Di Atas Untuk Join]




Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang



Tarikh Mula : 29 October 2015 | Tarikh Tamat :12 November 2015




Info Kesihatan : Makanan Tinggi Antioksida Untuk Kesihatan

Assalamualaikum wbt,

Memetik dari astro awani, Pakar Pemakanan menyarankan supaya tingkatkan pengambilan makanan yang punyai antioksida yang tinggi.


Vivix adalah makanan antioksida paling tinggi.

Testimoni Kulit Licin Bebas Jerawat

Assalamualaikum wbt,

Teruja wawa nak kongsikan, customer kepada sideline wawa. Dulu kulitnya sangat bermasalah. Alhamdulillah, kini masalahnya semakin berkurangan.

20 Tahun Setia Bersama Vivix

Assalamualaikum wbt,

Siapa sanggup setia 20 tahun dengan produk kesihatan? Apakah brand pilihan anda? 

Ini, pengguna setia selama 20 tahun.

Pengguna setia 20 thn

Siapa sangka Kak Azizah Abd Rahman
ni dah berumur 60 thn...pelanggan setia kami  sejak 20 thn lps... - Haji Roslan


Dia amalkn products shaklee secara konsisten..kegemaran beliau Vivix .

Kesihatan adalah harta.
HEALTH is WEALTH.

Statistik Kesihatan : 5.3 Juta Rakyat Malaysia Obesiti

Assalamualaikum wbt,

Tu diaaa, statistik kesihatan 5.3 juta rakyat Malaysia obesiti.

Allahuakbar, adakah anda tergolong dalam statistik ini? 

Harian Metro hari ni.... 5.3 juta rakyat Malaysia obes!

#1 Perbaiki corak pemakanan anda.

#2 Amalkan gaya hidup yg lebih sihat.

#3 Bantu #1 & #2 dengan pengambilan supplements yang sesuai.


Tidakkah anda risau dengan keadaan ini?  Nak wawa tolong? Sangat2 dialukan.


Collagen Powder Paling Best

Assalamualaikum wbt,

Hai korang, selamat pagi. Dah ucap syukur? Sebagai tanda Allah masih hidupkan kita pagi ini. Senyum sikit, bagi ceria wajah dan mood happy di pagi hari..^_^

Tiga empat hari lepas, wawa demam yang boleh tahan teruknya. Sampai rasa nak tidur aja, telan vita c 2 biji terus lena. Dengan keadaan badan yang tak berapa nak sihat lagi, suami ajak ke sana ke mari. Balik-balik terus badan panas sangat, rasa macam haba keluar dari badan. Allahu, ujian dari mu.

Yang peliknya demam kali ni, dibahagian bawah dagu wawa ni naik macam jerawat tak de mata. Korang pernah tak? Naik yang banyak plak tu, bila picit tak kuar pun jerawat. Bila kita rasa dengan tangan, agak banyak menggerutu macam tu. Tak de idea nak buat macam mana. 


Semalam, wawa buat masker Collagen Powder dengan Vivix dan minum juga. Alhamdulillah, bangun pagi ni dah kurang rasa menggerutu kat bawah dagu. Korang pernah ke jadi macam ni? Pelik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...