Thursday, 5 November 2015

Ilmu : Sah Atau Tidak Menguap Dalam Solat

Assalamualaikum wbt,

Ilmu yang berlalu di newsfeed wawa, elok sangat jika dikongai bersama. Sebab ramai yang menguap ketika solat, sah atau tidak solat kita?

Jemput baca.

Gambar : Koleksi Gambar Mural Cantik

Assalamualaikum wbt,

Cantiknya mural dinding ni, berbunga-bunga. Buat kat rumah sendiri cantik gak kan.

E-PERUMAHAN TERENGGANU : CARA MOHON RUMAH MAMPU MILIK RAKYAT TERENGGANU

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, buat ape tu? Good News buat anda warga Terengganu yang berminat untuk memohon Rumah Mampu Milik di Terengganu. tawaran ni hanya untuk warga Terengganu je tau.



Jemput laa isi, mana tahu rezeki anak-anak kan? ")

Segmen Bloglist Impiana Cik Yanie

Assalamualaikum wbt,


Kulit Bebas Minyak Idaman Semua

Assalamualaikum wbt,

Dulu kulit Azie berminyak dan gelap. Alhamdulillah, kini kulit Azie semakin cerah dan cantik.


Jom ikuti kisah Azie dengan Vitamin C.

Azie nak kongsi tentang vitamin pertama yang buat Azie jatuh cinta dengan Shaklee. Azie dulu dari sekolah menengah sampailah dah sambung belajar memang gila produk kecantikan. Bila tak nampak kesan best je, tukar pulak yang lain. 

Sampailah satu masa tu Azie guna produk yang tak sesuai dengan kulit Azie. kesannya?? Kulit Azie jadi sangat teruk dalam masa singkat je. JERAWAT tumbuh dengan hebatnya. PARUT penuh satu muka, kulit MUKA BERMINYAK sangat2. Ha! masa tu memang rasa menyesal tak sudah wooo..huhu.
Give up tersangat2 sampai tahap dekat tangan sentiasa ada 1 cermin kecil. Selalu tengok dekat cermin dan cakap kat diri sendiri yang masalah ni sikit je sebab nak sedapkan hati. T_T. Sampai tahap macam tu sekali!

Tapi segalanya berubah selepas consume Sr Vit c Shaklee. Azie consume Sr vit c 1 biji je sehari. Dalam 2 minggu amalkan, Azie dapat rasa PERUBAHAN KETARA! Muka sudah TIDAK BERMINYAK, PARUT pun makin PUDAR dan JERAWAT dah tiada! 

Happy tak terkata!! Keyakinan diri dah kembali sebab tak de rasa malu dah nak berhadapan dengan orang ramai. Memang kagum dengan Sr Vit c Shaklee. Dah lah harganya MURAH, KESAN HEBAT, TAHAN LAMA pulak tu.

Memang ini lah tindakan azie yang paling bijak selepas berpuluh2 jenama produk Azie guna.^^V. Kepada anda semua, jika nak BETULKAN LUARAN, kita mulakan dari DALAMAN. Bila dalaman sihat, dapat nutrien yang diperlukan, InsyaAllah akan terserlah kesannya di luaran juga. Ingat, pilihlah supplement yang bagus yer.. Supplement yang terbaik tentulah yang 100% SEMULAJADI, macam SHAKLEE!! Terbaik!

Hubungi wawa 0199966567 untuk order dan konsultasi percuma.

Having Dinner At Maggi Ketam Bistro

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, wawa doakan kalian semua sihat-sihat belaka.

Tadi wawa join dinner bersama officemate di Maggi Ketam Bistro Dungun. Ini adalah kali kedua datang dan    bawa bersama geng-geng korea. Alhamdulillah, dieorang suka.

Wawa tak makan pun maggi ketam sebab dah bersara lama makan maggi, jadi wawa pilih Mee Bandung. Not bad laa, sebab first time juga try Mee bandung. Hihi

Wawa ni jenis tak suka mencuba makanan baru. Kalau suka tomyam, tomyam laa dari dulu sampai sekarang.

Harga pun boleh tahan, seekor ketam dia ikut harga pasaran. 300g ketam RM17. 
Bettet beli ketam dan masak sendiri dapat makan ketam banyak. Hehe

Santai malam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...