Sunday, 15 November 2015

Journal Kesyukuran Cerita Vitamin Wawa

Assalamualaikum sahabat,

Selsmat berpagian, Alhamdulillah sejuk bumi hari ni. Semalam seharian Allah turunkan hujan rahmat.

Journal kesyukuran hari ni,


Alhamdulillah,  syukur Ya Allah masih memberi peluang untuk bernafas.
Dikurniakan kesihatan yang baik untuk saya, suami, ibuayah dan adik beradik.
Dikurniakan kecerian dan kebahagiaan.
Diberikan peluang untuk bertemu sahabat2 yang baik.
Selamat sampai ke ofis..

Banyak untuk dihitung nikmat yang Allah bagi.. jom bersyukur dengan melaksanakan perintah Allah dengan sebaiknya.

Alhamdulillah

Subhanallah

Allahuakbar

Astaghfirullahala'zim

Allahummasolliaa'la Muhammad.

Bagaimana Untuk Ikhlas?

Assalamualaikum wbt,

Saat wawa menghayati story ini, Allah sungguh rasa dekatnya anak ini. Ikhlasnya hati anak ini, walaupun dimarah beribu kali dek kenakalannya. Tiada dendam dihati..

Mungkin antara kita boleh belajar dari anak sekecil ini. Ikhlas tanpa membenci.")

Dapat Hadiah Muffin Sedap

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, rezeki pagi ni budak department wawa dapat kek muffin. Best jugaklah, sebab wawa sebenarnya agak kurang dengan kek selain coklat.

Wawa cuma ambil satu je, muffin blueberry. Rasanya nice laa, tak manis sangat, tak muak sangat. 


Bagi yang suka kek muffin, mungkin ini syurga bagi dieorang. Nampak semuanya sedap. Apapun, alhamdulillah rezeki kan..")

Jemput makan.

Stretch Mark Mengandung Hilang

Assalamualaikum wbt,

Hai mommy2, apa khabar? Hari ni wawa nak sharing testimoni ibu hamil yang langsung tak ada stretch mark kat perut. Ye laa, kebanyakkan ibu hamil pasti alami perkara ini kan? 

Stertch mark terjadi sebab waktu hamil, perut kita semakin membesar dan menegang. Ia akan menyebabkan kulit cepat merekah bila digaru dengan kuku. Mak wawa ada sebelas orang anak, tapi perutnya ya Allah, cantik macam tak ada kesan memgandung pun. Cara mak wawa cuma guna sabut kelapa dijadikan alat menggaru kalau gatal.. Hihi

Tapi, zaman moden sekarang ni mana nak cari sabut kelapa kan? Jadi, macam mana nak atasi stretch mark ni? Jangan risau, sebab Cream Herbal Blend dapat bantu anda dari masalah ini.


TESTIMONI STRETCH MARK TIADA SELEPAS BERSALIN 

Testimoni Set Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, syukur Allah masih hidupkan kita hari ini. Allah, tiada apa yang lebih besar nikmatnya. 

Korang tahu tak? Bulan ini ada promosi vitamin C. Penjimatan berganda, iyalah beli 6 dapat percuma 1. Beli 2 pun boleh, dapat juga 5% diskaun. ")

Apa kesan makan vitamin c? Jom kita lihat testimoni pengamal vitamin c shaklee. Beliau amalkan set kecantikan shaklee iaitu Energizing Soy Protein, Vitamin C dan Vitamin E.

Salah satu fungsi vitamin c adalah membantu merangsang penghasilan collagen. Bila collagen terhasil dengan baik, kulit kita pasti lebih cantik dan menawan..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...