Friday, 4 December 2015

Yang Ni Buat Wawa Nak Telan 1 Botol Vivix Terus

Assalamualaikum wbt,

Selamat malam semua rakan blogger vitaminwawa. Buat apa tu semua? Mai jemput baca entry panas wawa ni. Hehe

Apa ke hal sampai nak telan satu botol Vivix tu? Macam nak juga la..")

Ini haa, lihat testimoni terbaik dari ladang. Akak hajar punya yang buat wawa tak tahan nak gi telan vivix sekarang..

#shakleeeffect 2015 .

Suka wawa nak share dengan korang, penangan amalkan VIVIX. .

Testimoni Awet Muda Dengan Vivix

7 Gambar Testimoni Berjaya Kurus Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, syukur Allah kurniakan kesihatan yang baik sepanjang masa. Allahurabbi, terima kasih tak terhingga pada semua yang sudi singgah di blog vitaminwawa ini. 

Bila cakap pasal DIET, semua suka kan. 

Tak kira lelaki, mahupun perempuan. Bila kurus, badan sihat, kulit pun cantik.")

Yang penting badan kurus lebih ringan, cergas dan sihat.

Jadi, Hari ni wawa nak kongsi kisah mereka-mereka yang BERJAYA turunkan berat badan dengan VIVIX tonik AJAIB shaklee.

Kisah Kurus #1 : Testimoni dari Puan Nana

MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist Lelaki dan Wanita

Assalamualaikum wbt,

Wawa join Ramdom rm200 Bloglist Lelaki dan Wanita Blog myideakini.com adalah kerana supaya blog vitaminwawa berpeluang berada di dalam bloglist blog myideakini.com . Selain itu, dapat juga menmbah kenalan dan follower yang sering berkunjung di blog myideakini.com.

Giveaway for Our Lovely Girl by RianaLittleCuties

Assalamualaikum wbt,

Hari ni sesi menjoin Giveaway dan segmen..")
jom sama-sama.
klik banner untuk join..")

Koleksi Gambar 3D Fantasi Art Di Ipoh

Assalamualaikum wbt,

Banyak kali wawa nampak kawan FB sharing gambar dieorang terbalik atas syiling. Kaki kat atas, kepala kat bawah. Sampai wawa sengetkan handphone untuk melihat cara kawan wawa ni ambil gambar.. Haha.. Tak tertanya plak dia ambil kat mana gambar tu.

Dan, hari ini baru wawa tahu ada rupanya tempat macam ni. 

Di sebalik deretan blok kawasan Pekan Lama Ipoh. Tiada siapa menyangka bahawa terdapat satu lokasi yang menyeronokkan, terutama bagi orang awam yang meminati seni lukisan 3D untuk bergambar.

Funtasy House Trick Art kini antara daya tarikan baharu bagi penduduk negeri Perak, terutama masyarakat Ipoh untuk mencuba kelainan di tempat tersebut.

http://bit.ly/1XKjsvR

Jom kita lihat gambar 4D fantasi.

Doa Pagi Jutawan #18

Assalamualaikum wbt,

Salam jumaat semua, jom aminkan doa ini.

Ya Allah....Ya Mujib....Ya Wasi'...Ya Hakim...

Pada hari yang barokah ini Ya Allah..kami ingin memulakan hari yang indah kami ini dengan memohon..merayu padaMu Ya Allah..kerana Kaulah Yang Maha Mengabulkan, Yang Maha Luas...dan Yang Maha Bijaksana Ya Allah...

Semoga hari ini Ya Allah, rezeki yang Kau berikan pada kami ini Ya Allah, rezeki yang berlipat kali ganda barokahnya...rezeki yang melimpah-limpah keberkatannya...rezeki yang mencurah-curah manfaatnya...

Dan juga Ya Allah Yang Maha Bijaksana, jadikanlah kami orang yang suka bersedekah Ya Allah...Yang memahami bahawa segala rezekiMu itu, bukan semuanya untuk kami Ya Allah....ada hak dan bahagian orang lain di sebalik rezeki kami itu Ya Allah...

Aminnn Ya Allah...Semoga hari ini merupakan hari paling barokah dalam hidup JUTAWAN semua!...

Indahnya hati dengan beristighfar, berselawat, bersyukur dan bersedekah.

Giveaway December 2015 Cash RM500 by Emas Putih

Assalamualaik wbt,

Jom ramai-tami join GA.



Hadiah :
RM100 Top Referral

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...