Tuesday, 8 December 2015

Permohonan BR1M 2016 Secara Online Di Buka

Assalamualaikum wbt,

Korang, boleh war-warkan kepada ahli keluarga dan sahabat handai yang layak menerima BR1M 2016 untuk update permohonan baru. Jika sebelum ini pernah mohon, korang just update maklumat terkini.




JERAGAT DEGIL HILANG, KULIT MAKIN CERAH & LEMBUT!

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, buat apa tu? Siapa yang ada jeragat degil? Jom cuba Collagen Powder shaklee.

JERAGAT DEGIL HILANG, KULIT MAKIN CERAH & LEMBUT!
======

Kalendar 2016 : Jom Rancang Percutian Anda

Assalamualaikum wbt,

Kalendar 2016 dah lama keluar, biasanya golongan pelajar dan cikgu yang laju google kalendar terbaru mungkin sebab nak tahu jadual percutian sekolah agaknya.. Hehe

Kenapa wawa cakap macam tu, sebab wawa jarang sangat tengok kalendar. Ada je tergantung kat rumah tapi tak tahu nak tengok apa, sebab sama je cuti ngan tak, wawa tetap kerja. 

Ohh, tak ketinggalan bagi yang suka bercuti. Kalendar sangat penting supaya dapat merancang percutian tanpa ada masalah. Betul kan? Selain itu, dapat book ticket flight dan hotel awal-awal kan. 

Wawa nak mudahkan korang, mai cek jadual cuti tahun 2016. Ada improvement  tambahan cuti tak.. Hihi.. Wawa insyaAllah bercuti 3 bulan sebab berpantang.. (Doakan ye, belum ada cuma merancang) hihi


Pencarian Blog Terkemas 2015

Assalamualaikum wbt,

jom join segmen OB.

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

10 Soalan Utama Tentang Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, syukur Allah masih panjangkan usia wawa hari ini. Juga Allah panjangkan usia kalian. Tiada nikmat yang paling besar, melainkan nikmat hidup. Diberi peluang untuk menambah amal ibadat sebagai bekalan di akhirat nanti, insyaAllah.


Vivix ni apa yer..vitamin ke..jus ke..apa rasa Vivix? Apa kegunaan Vivix? Betul ke Vivix boleh ubati kanser? Harga Vivix berapa? Cara makan Vivix? Betul ke Vivix ni berkesan?..Fuuh..macam-macam soalan ada..


haa..inilah 10 soalan terpilih antara lambakan soalan yang selalu saya terima pasal Vivix..Entri ni saya muatkan khusus untuk mereka yang belum mengenali Vivix...Saya ceritakan berdasarkan 10 soalan paling famous daripada pelanggan.


Soalan 1: VIVIX ni Apa?

Doa Supaya Allah Mencukupkan Keperluan Diri Dan Keluarga

Assalamualaikum wbt,

Amalkan setiap hari, semoga Allah mencukupkan keperluan diri dan keluarga.


Selamat beramal..")

Doa Pagi Jutawan #20

Assalamualaikum wbt,

Jom aminkan doa ini..")

Ya Allah..Ya Wadud..Ya Majid...Ya Ba'its....

Sesungguhnya Ya Allah Yang Maha Pencinta, Yang Maha Mulia, Yang Maha Membangkitkan Ya Allah...

Kami sujud padaMu Ya Allah..kami mohon padaMu Ya Majid..Tunjukkanlah kepada semua ahli keluarga kami ini Ya Allah, kepada sahabat-sahabat kami ini serta kepada semua orang yang kami sayangi ini Ya Allah jalan hidup yang mudah, jalan hidup yang cerah, jalan hidup yang paling Kau berkati Ya Allah...yang paling kau redhoi Ya Allah... serta jalan hidup yang mereka mampu untuk menjalaninya Ya Allah...

Ya Allah...Ya Wadud...Ya Majid..Ya Bai'its...Kau bantulah mereka semua ini Ya Allah...semoga mereka beroleh kesenenangan, ketenangan, kekayaan, dan keberkatan hidup Ya Allah...

Terimalah doa kami ini Ya Allah....Allahumma amiin..

Assalamualaikum... Al-fatihah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...