Tuesday, 19 January 2016

Misi Money Challenge 2016

Assalamu'alaikum jutawan,

Apa khabar semua? Alhamdulillah syukur Allah masih beri kesempatan untuk hirup udara segar. Allah bagi kesihatan yang baik. Alhamdulillah, semoga kita kaya dan berjaya.



Tertarik wawa dengan entry kak farah di SINI, tentang Money Challenge 2016. Memandangkan tahun 2016 ini kita ada lebih kurang dalam 60 minggu. Jadi, wawa pun nak cubalah.

Ada yang nak join wawa? Pinjam kak farah punya poster..")

4 comments:

Asha Lya said...

Moga misi sis trcapai...mnarik ni lya pun da tgk2 kat blog kak farah tdi

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Diana Rashid said...

setakat ni simpan apa yang ada je..tak de jumlah tertentu..kalau ikut buat macam gambar ni duit saya tak berusik la..sebab semua simpan masuk tabung..dah itu je yang ada..maklum la..blogger je..tak de kerja lain pun..heheh

aeinna Musa said...

nk joinnnn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...