Friday, 27 May 2016

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan

Assalamualaikum wbt,


Kenal tak blog siapa ni? Confirm laa korang kenal kan, blogger femes emes di Malaysia.
Hari ni wawa nak join bloglist Ramadan 1437H oleh Hasrul Hassan. Sempena nak join, ada la syarat pengeras sikit. hihi. Alhamdulillah, done semua.

Kenapa wawa suka follow blog Hasrul Hassan, kerana wawa suka baca tips tentang SEO untuk naikkan traffik blog, berada di carian google dan ada juga tips untuk keibubapaan di mana wawa baca sebagai persediaan menjadi seorang ibu nanti.

Uniknya blog HH ni, bila kita masuk je macam blog informatif penuh dengan maklumat. Patutlah sentiasa ada depan page untuk carian google selalu kan. 

Last sekali, wawa nak rasa tempias femes HH juga. Ye la, tengok pageview dan online semasa beribu-ribu. Wawa pun nak rasa juga macam tu. hihi

Selamat Maju Jaya HH..")

4 comments:

paridah said...

GOOD LUCK WAWA

yuk said...

good luck..saya pun join gak..http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

yaya cendana said...

yaya dah join..hihihi...done follow sini jugak ;)

http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

Cik Ash said...

Assalamulaikum.. datang dari segmen sama http://cikash.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...