Wednesday, 17 February 2016

Testimoni Nutriferon

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, dideraskan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Amin insyaAllah.


Testimoni Nutriferon salah seorang sideline wawa yang berikhtiar untuk anaknya.

Anak saya, mia..masa mula2 masuk sekolah aritu..2 3 hari lepas tu terus demam, selsema dan batuk sikit..bibir sampai melecuh sebb panas sangat...selera makan pun berkurang.. 

Apa yang saya buat?

Saya beri mia suplemen dari sumber #interferon iaitu Nutriferon setiap hari...interferon bertindak sebagai immune booster...Alhamdulillah 2 3 hari je demam..selepas tu sehingga hari nie mia langsung tak demam..adalah selsema sikit2..tapi 2 hari dah sembuh...dan yg paling bagus...masa mia demam tu dia masih bertenaga dan aktif di sekolah...tak perlu ponteng sekolah...so pembelajaran kat sekolah tak terganggu...saya memang tak risau kalau mia demam sbb saya tahu pertahanan badannya masih kuat sebab saya memang sentiasa supply immun booster pada dia.. Selain Nutriferon, saya beri mia Omega Guard dan Meal shakes sebagai immune booster dan multivitamin...

Nutriferon merupakan alternatif menggantikan paracetamol @ drug untuk kuatkan imuniti badan.

Bila demam, wawa sebolehnya elak dari mengambil sebarang ubatan supaya badan kita ni lebih kuat antibodi.


CARA TEBUS VOUCHER ZALORA

Assalamualaikum wbt,

Ya Allah, sudah 2 minggu wawa cuba untuk guna Voucher Zalora. Agak pelik juga sebab invalid, cal punya call Alhamdulillah setle selepas beberapa kali percubaan. Wawa nak kongsikan cara nak tebus voucher di zalora. Wawa refer di SINI

Boleh juga baca dibawah ni ye. Rupa-rupanya, kita just boleh guna harga below pada voucher dan hanya brand yang terpilih sahaja.

Disaat aku tak ada duit nak shopping, cuma mampu tengok dan scroll outfit dekat Lazada, Go Shop lepas tu Zalora dan alhamdulillah aku dapat satu task yang menarik untuk blog aku. Jadi aku terus terima offer tu. Orang kata rezeki blog jangan ditolak. Aku ambil masa 2 hari untuk siapkan entry tu. Bukan susah pun, cuma perlu draft dan tunjuk dekat pihak Zalora barulah boleh publish.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...