Wednesday, 13 September 2017

PATUTLAH VIVIX NI MINUMAN AJAIB, MACAM-MACAM BOLEH SETLE

PATUTLAH VIVIX NI MINUMAN AJAIB, MACAM-MACAM BOLEH SETLE

**************

"Sejak usia dah cecah 40an ni, Vivix dah jadi best friend kak jah. Maklumlah, kulit makin mengedut. Ada vivix ni semua orang ingat kal jah umur 20an."
-Kak Jah (AWET MUDA)

.
.

"Ari tu blikn mak vivix sbb die selalu ckp tapak tgn die selalu kebas2.skrg da dekt semggu mak mkn vivix mak ckp die da x de rase kebas2 lg. Ahamdulillah"
-Farah Alya Zainal Abidin (TIADA LAGI KEBAS TANGAN)
.
.

"Alhamdulillah..
tak sampai sebulan penggunaan Vivix Shaklee , cume sehari 1sudu teh setiap pagi. Kesihatan atok saya semakin baik.

Untuk pengetahuan semua.
atok saya ada sakit tua,jadi badan lemah, sakit-sakit dll
lepas minum Vivix Shaklee, atok cakap dia rasa badan bertenaga sangat
emak saya sendiri cakap badan ngan muka atok da nampak merah.tak pucat macam selalu.

Alhamdulillah. Saya rasa tersangat gembira sekurang-kurangnya saya tak rasa terkilan atau menyesal sebab melabur membeli Vivix yang ternyata berkualiti dan berkesan memelihara kesihatan atok saya..saya nak atok saya sihat sebab saya sayang atok saya."
-Puan Norhidayah (LEBIH BERTENAGA)
.
.

"suami saya pun dah ok gout dgn amal VIVIX dan omegaguard...
-Puan Itazzi Nur (BEBAS GOUT)
.
.

"Tak jadi buat operation mata mak, gara2 minum vivix. Alhamdulillah, mata mak dah sihat dan jelas."
-Zuraida

.
.

"Sangat hepi dgn vivix, mak saya dh ambil 3 hari slps ops thyroid, dia terasa lebih sihat, saya pun nampak dia lebih cergas.alhamdulillah..sapa2 belum cuba, silalah cuba lekas especially utk elderly parents kita.
-Puan Puteri Yusof (RASA LEBIH CERGAS)
.
.

"Ramai menyangka umur makcik 40an, sedangkan sekarang makcik dah masuk 60an.šŸ˜„ Semuanya gara2 anak makcik yang kenalkan Vivix dengan makcik."
-Puan Halimah (AWET MUDA)
.
.

"Saya Turun 20kg Dengan Vivix !!"
-Akak Cantik

**********

VIVIX TONIK AJAIB MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH :

šŸŒ¼Kesihatan jantung
šŸŒ¼Kesihatan otak
šŸŒ¼Meningkatkan sistem imun
šŸŒ¼Kesihatan sendi
šŸŒ¼Anti-oksidan terbaik
šŸŒ¼Peningkatan tenaga 
šŸŒ¼Melambatkan penuaan
šŸŒ¼Membantu mencegah kanser
šŸŒ¼Mengurangkan risiko penyakit jantung
šŸŒ¼Mengurangkan komplikasi pesakit diabetes
šŸŒ¼Menyokong kesihatan sendi
šŸŒ¼Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
šŸŒ¼Membantu dalam pengurangan berat badan
šŸŒ¼Meningkatkan kesihatan mata
šŸŒ¼Awet muda
šŸŒ¼Mengatasi Jeragat
šŸŒ¼Mengatasi jerawat
šŸŒ¼Menyokong kesihatan secara menyeluruh

**********


Uolsss, berita baik untuk anda. PROMOSI 5% DISKAUN HANYA 1 HARI. Abang kakak, makcik pakcik, stok sangat terhad tau! Place order sekarang sementara stok masih ada. Tekan link whatsapp ni laju-laju tau.


.
DISKAUN ISTIMEWA UNTUK PEMBELIAN 2 BOTOL VIVIX.




3 comments:

anak denesor said...

ramai dengar da cuba vivix ni..saye je blom lagi heee

Lynd Abu Bakar said...

Bagus btul vivix ni. Ptt la glamer.

KEKNA said...

alhamdulillah jadi asbab

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...