Friday, 18 August 2017

10 Golongan Yang Dilaknat Minum Arak

Assalamualaikum wbt,

Ilmu untuk dikongsi. Sumber dari buku Allah Doktorku.

1. Yang memerah
2. Yang minta diperah
3. Yang meminum
4. Yang membawa
5. Yang minta dihantari
6. Yang menuang
7. Yang menjual
8. Yang makan harganya
9. Yang membeli
10. Yang minta dibelikan

Renung-renungkan, selamat beramal.

Tutorial Letak Iklan Google Adsense

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, selepas beberapa minggu wawa daftar akaun google adsense hari ni baru approve. Sebelum ni, wawa tak pernah ambil tahu pasal google adsense ni apa. Satu hari, wawa ternampak sharing daripada blogger sayyidahnapisah pasal iklan ni.

Terus tertarik dan wawa sign in hari tu jugak. Tapi, ingatkan boleh pasang terus board iklan rupa-rupanya kena tunggu approval daripada team google adsense dulu.

Tertarik dengan income yang ditawarkan dalam bentuk USD dan tak pernah fail untuk bayar pada blogger, jadi apa lagi. Wawa pasang laa, lagipun syarat-syarat dia tak ketat sangat macam iklan infinity dan lain-lain. Tambahan pula, cara-cara nak letak kat blog kita pun mudah je.


Cara-cara Letak Iklan Google Adsense.

Step 1. Klik setting blog, tukar language English. Bila tukar English, baru dia akan display Adsense bila kita klik dekat layout nanti. Lihat picture kat bawah ye.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...