Search This Blog

Tuesday, 23 May 2017

PERCUTIAN PERCUMA SHAKLEE

Assalamualaikum wbt,

Semalam beraktiviti kelas di online telegram bersama team #maestroelite , khas leader-leader yang terpilih sahaja di bawah MSE Sdn Bhd. Alhamdulillah, minggu ni dah masuk minggu ketiga kiteorang aktif beronline kelas.

Monday, 22 May 2017

Kilat Tayar Dengan Basic H Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Terkejut tengok rim kereta sendiri, hitam lusuh hilang kilat.
Tak tau nak sental dengan apa, buat dengan sabun pun tak kilat.


Tetiba teringat dengan Basic H, pencuci serbaguna shaklee yang tak de bahan kimia.
Laju2, campur dengan air dan gosok2 kat rim kereta kesayangan.

Saturday, 20 May 2017

ESP Bantu Hilangkan Alergi

Assalamualaikum wbt,

Siapa sini punyai jari sensitif? Tak boleh kena sabun, tak boleh makan seafood, tak boleh makan telur. 

Ada tak antara pembaca blog wawa ni punyai masalah jari sensitif? Jika ada, boleh teruskan membaca. Jika tiada, pun kena baca juga. Hihi

=====

Jari jemari saya sangat sensitif dulu.
Tak le kene sabun.
Tak le kene seafood.
Pijarrr n panas..
Sampaikan tak de cop jari dah..
Makan pakai sudu.
Even makan kari pun tangan dah pijarr kalau makan pakai tangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...