Search This Blog

Thursday, 8 December 2016

Announcement Herbal Blend Multi-Purpose Cream Available Now

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, cream serbaguna sudah available untuk purchase. Bulan lepas cream kesayangan wawa dan penggemar ramai customer wawa terputus sebab stok di HQ dah habis. Sekarang dah boleh restok banyak-banyak. Murah je haa.. hihi

Boleh whatsapp wawa untuk order dan beli.
Save wawa punya nombor tau, nanti balik kampung anak-anak kena gigit nyamuk 1 badan, haru nak godek blok cari nombor phone wawa untuk order. Tambah plak line internet slow.

Simpan tau.

Your Trusted SID,
019-9966576
Wawa

Wednesday, 7 December 2016

Thursday, 1 December 2016

Gabungan 3 Vitamin Cantik Shaklee Mantap

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Lama wawa tak menulis, bukan apa sebab mood menulis terbang dek kerana badan keletihan. Jadi, bila nak menulis tu feeling tak ada. Hasilnya, lama juga blog wawa sunyi tanpa berisi.

Its ok, hari ini wawa kembali dengan semangat baru. Semoga mood menulis dan berkongsi ini berterusan. InsyaAllah. Perempuan dan cantik memang berpisah tiada. Setiap hari kita akan pakai compact powder ke, foundation ke, lipstik ke, blusher ke, semata-mata untuk dilihat cantik.

Cantik luaran tidak bermakna, jika hilang segala macam makeup muka kita menggerutu. Setuju? Disinilah hadirnya supplemen shaklee, yang sentiasa ready untuk anda merawat atau mengatasi masalah kulit tak cantik dari dalam. Bila dalaman kulit kita cantik, automatik kulit luaran anda lebih cantik. Tanpa perlu memakai foundation yang tebal, anda akan lebih berkeyakinan dengan kulit yang baru.

Di bawah ini wawa kelaskan vitamin perlu untuk setiap orang setiap hari. Ketiga-tiga vitamin ini sangat membantu mengekalkan kecantikan kulit anda. Apa vitamin itu? Jom layann..hihi😄

Gabungan 3 Vitamin Cantik Shaklee Mantap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...