Tuesday, 21 October 2014

Koleksi Gambar National Conference & Percutian Percuma Bersama Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Tadi wawa sedang menikmati makan malam di kedai makan ditepian pantai. Suami tak makan, jadi dia duk main je enset wawa. Tetiba suami tunjuk gambar-gambar National conference pada Ogos lalu di Amerika Syarikat.

Wahh, nampak sangat teruja bila wawa bagitau percutian tu adalah free of charge. Next year, akan ke Italy. Lagi teruja beliau. InsyaAllah,  kita pergi sama-sama nanti katanya..

Jom layan gambar..")

Keluarga Mr Roger Bannet

Barisan Masters

Anak Roger Bannet

Mr Roger Bannet 





Di depan bangunan pejabat HQ 

Bendera Malaysia berkibar di pentas dunia

Ini adalah antara TAWARAN PERCUTIAN SECARA PERCUMA oleh Shaklee kepada Shaklee Independent Distributor. 

Anda berminat untuk ketahui lanjut TAWARAN HEBAT menjadi Shaklee Independent Distributor?  

Untuk Info & Order:


Your Shaklee Independent Distributor,

Wan Rokiah By Wan Ismail (Wawa)
ID: 1109915
Call/sms/whatsapp: 019-996 6576
email: wanrokiahwanismail@gmail.com
COD area: Paka dan sekitar


5 comments:

aeinna Musa said...

tengok gambar pon rasa teruja sangat dah... tak sabar nak pergi italy next year ;)

Puan Wawa said...

Kan.. suami wawa pun teruja..

Lily Marwani Mohd Radzi said...
This comment has been removed by the author.
Lily Marwani Mohd Radzi said...

Bestnya kalau dapat pergi Italy! Thanks a lot wawa sebab banyak mengajar asas blog ni :)

www.redlilykids.blogspot.com

Puan Wawa said...

Sme2 master lily..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...