Search This Blog

Saturday, 15 August 2015

SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA BULAN OGOS-SEPT 2015

Assalamualaikum wbt,

Bismillahirrahmanirrahim.

Buat pertama kali dalam sejarah, wawa buat segmen bloglist. Tujuannya adalah untuk senang wawa dan rakan-rakan blogger lain untuk berblogwalking. Disamping mengembangkan lagi bakat wawa sebagai blogger newbie..")

Memandangkan wawa bekerja 8-10 jam sehari, menjadi sedikit kekangan masa untuk wawa berblogwalking tanpa ada senaraikan bloglist di blog wawa. Jadi, besar hati wawa anjurkan segmen "SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA OGOS-SEPT 2015"

Jika sudi, boleh juga buatkan satu entry copy & paste photo sahaja di blog korang. Atau boleh je drop link blog korang di comment untuk wawa masukkan ke dalam bloglist wawa. 

Selamat menjoinkan diri..")

89 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

aeinna Musa said...

kalau dah tersenarai?

hehe

aeinna Musa said...

boleh join tak?

Puan Wawa said...

Boeh2, nanti wawa akan buat rombakan mengikut kategori.. geng vitamin, geng resepi etc..")

Encik Gajah said...

Nak join jugak. Nak tambahkan list blog & ilmu dari blog2 lain

http://amirmarzhuki.blogspot.com/

paridah said...

kak join ya...tq rajin bw ke blog kak walau sibuk dgn bisnis.

Raja Fiqri said...

Assalamualaikum. :)

nasikbaik.blogspot.com

Puan Wawa said...

Tq kak..")

Puan Wawa said...

Tq mam sudi join..")

Puan Wawa said...

Tq kak sudi join..")

. stnrsyfh. said...

http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html Yaya join ye .. terima kasih sudi jemput

. stnrsyfh. said...
This comment has been removed by the author.
Syahidah Fadilah said...

sy dh join kak.. dah buat entry ^^
http://www.syahidahfadilah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

QasehnyaRania said...

saya joined
http://lobaksusue.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

aeinna Musa said...

ena join

http://www.aeinnamusa.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Baizura Bahar said...

Assalamualaikum wawa..
Nak join juga..

www.lovezurabahar.blogspot.com

Azlinda Azman said...

SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA OGOS-SEPT 2015 - linda
www.azlindaalin.com

Anonymous said...

salam wawa.

nak join jugak!!!

ainniah.com

:)

Riana LittleCuties said...

Salam wawa ;)

Saya join ye Pencarian nie...hihihi

http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Syazwina Samsudin said...

Sy nk join tau kak, mlm kang sy update k ;)

Ms. Kejupenyet said...

Join :0

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Eintan Nurfuzie said...

http://www.nurfuzie.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Maisarah Humaira said...

Saya join.

www.maisarahsidi.com

dah follow blog jugak :)

Puan Wawa said...

Waalaikumussalam.. Tq fikri support wawa..")

Puan Wawa said...

Tq sudi join dear..")

Puan Wawa said...

Tq syahidah support akak..")

Puan Wawa said...

Tq qaseh sudi join & support..")

fifi fizah (pearl) said...

saya join
http://fififizahresepi.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Salina Johari said...

Salam Perkenalan..Sal nak join:

http://www.kisahpondokkecil.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Bbwana adienia said...

assalam wawa..

wana join ni..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Kisah Nenot said...

nenot join :)

done follow u

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Mardiah Diana said...

Salam singgah pagi puan wawa....Diana join juga..hihi

http://mardiahdiana.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Puteri Wanita said...

nak drop link la :) ... http://buatwanita.blogspot.com/

salam kenal :)

Ajim said...

join! ni blog saya

Mahfuzah Abd Salam said...

Wawa, Put nak join jugak. First time join benda camni. Hehe.

www.kioskvitaminibu.com

Put dah buat entry: http://www.kioskvitaminibu.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Mahfuzah Abd Salam said...

Put nak join jugak, http://www.kioskvitaminibu.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Farrah MF said...

Wawa, akak turut serta :)

Farrah MF said...

Wawa, nak bagi lagi mudah orang nampak segmen/entri ni. Buatlah sticky post. Senang je.

Edit. Then pergi ke 'Published On' --> 'Set Date & Time' Tukar kepada tarikh 15 Ogos (sebab segmen tamat 15 Ogos) Then, tekan update.

Dengan cara ni, walaupun Wawa update entri baru. Entri yang ini tetap no. 1 sehinggalah 15 hb. Jadi, makin ramailah yang notice & boleh join.

Puan Wawa said...

Tq kak farah..:)

Farrah MF said...

Eh, lupa plak nak sertakan link nya

http://famf-tower.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Didie Farhan said...

saya nak join
http://atrix96.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Mia Liana said...

joinnnn

http://www.mialiana.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Chubby Hanna said...

Assalamualaikum.. saya join yer .. terima kasih ..
http://amysyghana.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Jari Manis said...

wahh...ramai yg join ..good luck

Gadis Oktober said...

http://gadisoktober.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

BaNu Syah said...

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/

Kakchah Jelita said...

NAK JOINT JUGAK
http://kakchahjelita.blogspot.com

cikcoklat a.k.a Haiza said...

salam wawa,

sy pon join jugak
http://cikcoklat1235.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Kayu Manis said...

semoga berjaya ye....

AMIIZAA said...

salams kenal wawa:)

Anizz Annisa said...

nakk jugak..hihi...

http://adnan-daughter.blogspot.com

Deanna Morni said...

ada masa nnti sy join yerr :)

lightnur said...

Join



http://cahayanurlight.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

ejulz said...

Join.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html


Jemput singgah "Senarai Pengomen Tegar Mac, April, Mei, Jun, dan Julai 2015"

alia husna said...

saya join...

http://lyalee.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Farrah MF said...

Wah, meriah! Meriah! Tahniah, Wawa!

aRz MoHa said...

kalau tak buat entri boleh join tak...nak juga....

aRz MoHa said...

http://www.arzmoha.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

aRz MoHa said...

http://www.arzmoha.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Azlinda Azman said...

good luck semua

ayuadyani said...

salam perkenalan..nak join jugak...saya pun neebie dlm dunia blogger ni...
s

Izzati Suhaide said...

datang bkunjung ke sini balik..nak jugak laa mauk bloglist akak....hihihi..
http://izatie91.blogspot.com/

Puan Wawa said...

Thanks zati, insyaAllah akan dimasukkan ke list sahabat vitaminwawa..")

Puan Wawa said...

Tq ena, already masukkan dlm bloglist..")

Puan Wawa said...

Waalaikumussalam kak. Tq sudi join..")

Puan Wawa said...

Tq lin, sudi join n support..")

Puan Wawa said...

Salaam ain, ok.. Tq ya..")

Puan Wawa said...

Salaam riana, thanks sudi join..")

Puan Wawa said...

Thanks misya sudi join..")

Puan Wawa said...

Baik syaz..")

Puan Wawa said...

Thanks miss keju..")

Puan Wawa said...

Tq cik en..")

Puan Wawa said...

Thanks sarah..")

Puan Wawa said...

Tq fizah..")

Puan Wawa said...

Salaam kenal sal..")
Tq sudi join..

Puan Wawa said...

Waalaikumussalam wana, tq join..")

Puan Wawa said...

Tq nenot..")

Puan Wawa said...

Salaam diana, tq join..")

Puan Wawa said...

Tq puteri..")

Puan Wawa said...

Tq ajim..")

Puan Wawa said...

Tq put..")

Ummul Azkee said...

salam perkenalan wawa..terima kasih sudi singgah blog ua dan baca entri...ingt nk join juga lahh.. http://housewifearts.blogspot.com

Scdha Sein (SS) said...

Good luck!

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Lewat dah nie ... Boleh join lg ker ?

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Join lah ...

http://jombercontest.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

jue rahman said...

last minute join..

http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

sHaRiNa eLyaNa said...

sha join ya wawa
http://www.opzzpinky.my/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

adk dayah said...

sy join :) http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...