Search This Blog

Friday, 4 September 2015

Az Zahin Turns 5 Giveaway by sihatcomelceria.com

Assalamualaikum :)

Pada 26 September 2015 ini, anak pertama Nad iaitu Az Zahin akan menginjak usia 5 tahun. Alhamdulillah dah besar dah anak Ummi. Sekejap je masa berlalu.

Because of him, I became a mother :')

Sebenarnya kita ni belajar banyak perkara dari anak-anak sendiri kan? Haa takpe yang tu kita masuk entry lain pulak. Kalau nak baca pengalaman bersalinkan Az Zahin boleh baca sini ya.

So, GOOD NEWS is, sempena birthday Az Zahin tak lama lagi, Nad nak buat Giveaway untuk anda! Suka tak? Ini first giveaway kat blog ni tau :) Adakah anda akan menjadi THE VERY FIRST WINNER of my giveaway? Why not give it a try kan? Mana tahu ia rezeki anda :)




Hadiahnya ialah fridge magnet from Australia yang comel ni!

Kangaroo ialah salah satu haiwan favourite Az Zahin :)

Saiz fridge magnet :)


Tempohnya ialah dari 4 September hingga 26 September (Az Zahin's birthday)!

Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tamat.




Syarat-syaratnya adalah:

1. Buat entry yang bertajuk "Az Zahin Turns 5 Giveaway by sihatcomelceria.com". Dalam entry tersebut, letak banner giveaway di atas dan link ke entry ini. Tuliskan juga tempoh giveaway berlangsung.

2. Follow blog sihatcomelceria.com

3. Bila dah selesai 2 perkara di atas, tinggalkan URL entry anda di kotak komen entry ini :)


3 pemenang akan dipilih secara random dari random.org

SENARAI PESERTA GIVEAWAY BY SCC #1 (nanti Nad masukkan number anda k) :)

Thanks for participating and GOOD LUCK! :*

Love,
Nad :)

8 comments:

Si Galah Panjang said...

goodluckkk yee!

#jemput ke blog buruk saya yee nanti. peaceee :)

Mardiah Diana said...

Salam singgah jumaat wawa...selamat bersegmen dan semoga berjaya....rasa nak join juga ni sebab diana suka kumpul fridge magnet ni...hihi

Mardiah Diana said...

Salam singgah jumaat wawa...selamat bersegmen dan semoga berjaya....rasa nak join juga ni sebab diana suka kumpul fridge magnet ni...hihi

Kisah Nenot said...

pergghhh..firdge magnet febret. wajib join ni :)

Farrah MF said...

Comelnya FM kangaroo tu.
Best of luck, Wawa :)

Zie Has said...

good luck :) ...

Kakzakie said...

Best juga hadiahnya
Good luck Wawa!

Deanna Morni said...

all da best yer :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...