Saturday, 12 September 2015

ESP Boleh Pudarkan Parut

Assalamualaikum wbt, 

#1 Korang Tau Tak , ESP BOLEH PUDARKAN PARUT!

Hai korang, apa khabar? Alhamdulillah, syukur ya Allah dengan limpah kurniaNya kita masih dapat menghirup udara segar hari ini. Dapat melihat suami disisi, dapat melihat anak-anak riang gembira. Allah, tiada nikmat yang besar melainkan nikmat hidup. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

Perempuan selepas bersalin biasanya mengalami perubahan dari segi fizikal, samada perut membesar, tuan mengembang, kesan merekah akibat hamil, selulit, kulit semakin kering, pucat. Iu adalah perkara biasa, namun jika dibiarkan ia bakal merenggut perasaan sendiri.

Menjadi umpatan orang, menjadi kutukan orang dan kadangkala menyakitkan. Akhirnya, tuan empunya diri semakin rendah diri dan kurang berkeyakinan.

Jika ini yang terjadi pada korang, jangan risau. Usah merasa rendah diri atau kekurangan pada diri, sebaliknya mencari solusi bagaimana untuk mengatasi masalah yang dihadapi.


Sepertimana yang terjadi pada Aliyya Mysa, selama satu minggu mencari solusi bagi meyakinkan dirinya..")

Tiada apa yang mustahil jika diri sendiri ingin berubah.

"Cerita ku dan ESP
Tak pernah dengar pun pasal Shaklee atau ESP sampai la March 2007. Tak tau pun Shaklee ni wujud dah lama. Macam mana cinta berputik?
Masa tu dah 8 bulan lepas bersalin anak pertama. Tak pernah menyangka yang lepas bersalin ni akan ada banyak sangat perubahan.
1.kulit menjadi gelap di sekitar perut. Bukan gelap sikit, tapi banyaaak sampai mak sedara dan kakak cakap, "iah, huduhnya perut ko. Perut aku cantik je lepas bersalin. Takde gelap macam perut ko." Sedih giler kot..
2.kulit jadi kering dan bersisik sampai suami cakap dah jadi macam ikan pulak..sedey saya sendiri pun rasa tak selesa. Nak sentuh kulit sendiri pun tak suka
3.perut jadi buncit yang ni lagi haru. Sampai family cakap, tula tak pandai pantang. Tak macam perut aku..huwaaa  kena lagi..sedih sangat...
 4.BF jadi sikit sangat..Sampai baby nangis tak cukup susu..
5.asyik lapar je.kalau tak control tak lama jadi doraemon kot sebab saya "pendek"

Tula bermulanya kisah saya mencari hero untuk semua masalah saya. 
Scroll newsfeed terbaca kisah esp.wah..macam best.nak try la..lepas tu bermula la kisah gugwl menggugel selama 1-2 weeks.haha..banyak punya rajin..
Atlast, hati pasrah, cadangan terbaik adalah ESP SHAKLEE

And yes, lepas 2 minggu consume no more kulit kering. Eh, macam tak caya. Then, dark area mula pudar..yes, dengan bangganya I tunjuk kat kakak I. U tengok, no more si dark.hihi..
Lagi..pagi-pagi tak cari mee goreng dah..tengahari baru makan..selamat la kerampingan I..loike..
Macam tu la kisah cinta saya dan ESP..love u esp")" - Aliyya Mysa

Jika korang juga alami perkara yang sama dengan Aliyya, why not korang cuba ESP. Protein soya yang berkualiti tinggi dijamin halal, selamat dan semulajadi.

For info and order,

4 comments:

Bbwana adienia said...

Byk juga khasiat Esp ni kan..apapun, moga biz terus maju..

Farrah MF said...

ESP memang hot item!

Puan Wawa said...

Tq wana..")

Puan Wawa said...

Betul2 kak..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...