Search This Blog

Thursday, 24 September 2015

Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite Terbaik

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, dah cuci muka? Korang guna pencuci muka apa ya? Wawa guna pencuci muka foaming cleanser Nutriwhite. Best sangat, lembut, licin dan rasa macam kulit bayi.")

Tak caya? Cubalah. Ini pula pengakuan Fatin, selepas menggunakan Foaming Cleanser Nutriwhite.



FOAMING CLEANSER TERBAIK

Dulu jeles sangat tengok orang kulit bersih, licin, glowing. Sedangkan diri waktu tu berminyak, gelap, jerawat sana sini. Sampai pernah rasa malu nak buat presentation. Yela duduk je depan semua confirm pandang muka dulu kan? So sekarang faham sangat perasaan anda anda yang ada masalah macam ni.

Takpe sabar relax kita consume dulu set kecantikan shaklee sampai kulit rasa dah okay. Disebabkan terlalu excited nak mencuba actually cleanser ni dah siap beli bulan lepas just takut nak try. 

Alhamdulillah dah lebih seminggu guna. Kulit makin okay. LEMBUT dan SEGAR je lepas pakai. Bekas jerawat makin hilang. Yang paling penting cleanser ni bebas dari bahan kimia dan daripada NATURAL INGREDIENTS. 

Siapa siapa yang mementingkan jenama tu. Nutriwhite Foaming Cleanser ni setanding dengan ESTEELAUDER, SKII, MARY KAY tau. Dan boleh tahan sampai 8 bulan. Picit sikit je dah memadai setiap kali guna.

Sebarang keraguan dan pertanyaan boleh hubungi 019 996 6576 atau direct berjumpa dengan saya.


Untuk konsultansi, hubungi wawa ye 019 996 6576

4 comments:

aeinna Musa said...

Pakai 2 orang pon boleh sampai 6 bulan!

Zie Has said...

terbaik ni ... gebu je kulit dia selepas guna :)

anak denesor said...

perghh gile hebat

Siti Yang Menaip said...

wow.. berseri2 =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...