Monday, 14 September 2015

The Power of Alfalfa

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Wawa doakan kalian yang sudi singgah di blog wawa jni dikurniakan kesihatan yang baik dan rezeki yang melimpah ruah. Ameen.


Semalam punya cerita, wawa rebus kerang dengan serai, halia dan bawang. Satu periuk wawa dan suami makan sampai nak habis. Sebab dah lama tak makan, mengidam agaknya kami berdua..hihi

Makan tak ingat, padahal kami berdua ada resdung alergik dengan makanan berkerang, seafood, belacan, budu dan sewaktu dengannya. Sebelum ni kalau makan, cari penyakit laa namanya bila hidung kami saling merenyam..

Sebab dah tahu akibatnya, selepas makan kerang kami terus telan Alfalfa. Wawa ambil 5 biji dan suami ambil 2 biji (penakut nak makan vitamin) hehe..

Alhamdulillah, amazing kami tak ada rasa gatal-gatal hidung langsung. Suami wawa pulak langsung tak bersin. Kalau dulu, jenuhlah nak hilang kalau lepas makan kerang. Walaupun dah tahu diri sendiri alergik, tetap jugak nak makan.

Nikmatkan bila kita dapat makan makanan feveret. Bila berpantang hilang sudah nikmat itu. Macam tak ada feel gitu..hihi

Semestinya Alfalfa sangat bagus untuk orang yang punya alergik. Ia membantu mengurangkan dan menghilangkan simpton-simpton alergik kita.

Didatangkan dalam dua saiz iaitu small (s) dan Large (L).

Price (L) Non-Member : RM103.35 (700 tablets)
Price (s) Non-Member : RM56.98 (330 tablets)
Price Member : 15-30% diskaun

For info & order:



14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedpanyaaaaaaaaaaaaaaa

acu yuhan said...

done folo u, folo me back k http://acuyuhan.blogspot.my/

Kakzakie said...

Nak prevent dah ada depan mata apa susah.. makan ajelah Wawa
Kalau takut kolestrol ambik pulak vivik apa susah hihi...

paridah said...

wah bagus alfafa complex bagi mrk yg alah pada makanan laut yg sedap2 ni...

nor azman said...

Baru th mkn alfalfa blh hidang resdung

Malinda said...

terliur plak akak tengok kerang rebus wawa...makan panas2 dengan nasik dan cili kicap pon dah sedap...esok2 nak pi cari kerang la camni...kikiki

aeinna Musa said...

Lama x makan kerang rebus;)

Puan Wawa said...

Jom makan kak anum..hehe

Puan Wawa said...

Wawa dah follow acu..")

Puan Wawa said...

Betul sangat tu kak.. Hihi
Tak nak makan, tpi duk terhidang dpn mata kan..

Puan Wawa said...

Ye kak, yang gatak2, bersin sepanjang masa, berair hidung dll blh makan alfalfa..

Puan Wawa said...

Iye not azman.. Makan laa, insyaAllah dpt bantu..")

Puan Wawa said...

Haha.. Maafkan wawa kakak, buat akak terliur..

Puan Wawa said...

Makan jarg2 sedap jgak ena..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...