Search This Blog

Monday, 19 October 2015

Collagen Shaklee Bantu Atasi Rambut Gugur

Assalamualaikum wbt, 

Siapa yang mempunyai masalah rambut gugur? Sila angkat tangan. Oppss, tak nampak laa.. hehe
Wawa tahu, ramai yang ada masalah ini kan? Wawa juga sama, bermacam syampu dah di cuba, namun hasilnya sama. Malah boleh menyebabkan rambut wawa makin kasar. 

Apa yang wawa buat? Cukup dengan mengamalkan minum Collagen Powder setiap hari. Alhamdulilah, hasilnya sangat menakjubkan. Boleh baca SINI untuk kisah wawa.

Dibawah ini wawa kongsikan pengalaman dan testimoni Puan Sue.

Tiada Lagi Rambut Gugur 

Selepas saya minum 3 kotak Collagen Powder Shaklee. Kesannya kepada RAMBUT- sebelum ni setiap kali cuci rambut, rasanya hampir segenggam rambut saya gugur..termasuklah dilantai bathroom..tempat tidur apalagi sewaktu sisir rambut..

Selepas 2 bulan saya consume Collagen..alhamdulillah kesan positif..saya sendiri pun tak perasan mula2, selepas en hubby tegur.."kenapa dah tak banyak rambut mommy gugur sekarang?" ye la, baru ku tahu, semasa cuci rambut dah takde yang gugur, kalau ada pun 2-4 helai je.

Power mata rabun jauh saya pun berkurangan.. dulu 200 kiri kanan, sekarang turun 150..Dulu drive pakai cermin mata, sekarang tidak lagi,, - Sue Supplement Gold

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...